DŽENAN LONČAREVIĆ @Dvorana Mirza Delibašić

Date: 13/05

Location: Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo

Ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića u Sarajevu konačno će moći uživati u velikom koncertu omiljenog pjevača.

Naime, Lončarević je za 13. maj zakazao koncert u sarajevskoj Skenderiji. Dženan je jedan od prvih velikih koncerata u Sarajevu održao 2012. godine upravo u ovoj dvorani, koja je bila krcata.

Dženan će na ovom koncertu, osim svojih hitova, izvesti i još nešto po čemu ga ljudi pamte od početka karijere. Publika će tako imati priliku da uživa u svim njegovim velikim hitovima, ali i u nečemu specijalnom što Lončarević sprema za koncert 13. maja.

Drago mi je što ću ponovo pjevati u Skenderiji, za koju me vežu prelijepe uspomene i spektakl iz 2012. godine, kada sam održao jedan od najdražih koncerata u karijeri – kaže Dženan Lončarević.

Karte za veliki koncert u Skenderiji 13. maja moći će se kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za tribine 20 KM i VIP backstage 50 KM.

Dženan Lončarević jedan je od najvoljenijih i najcjenjenijih muških vokala u našoj regiji. Svoju karijeru, bez ijedne mrlje i skandala, gradi već više od 15 godina. 

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for DŽENAN LONČAREVIĆ on 13.05.2023. 20:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!