ĐUROLOGIJA - BANJA LUKA :: RASPRODANO !! @Dvorana Obilićevo - Banja Luka

Date: 21/02

Location: Dvorana Obilićevo - Banja Luka, BANJA LUKA

      regionalni hit - ANTI STAND-UP PREDSTAVA

„ĐUROLOGIJA“ Branka Đurića Đure u Banja Luka

Ne propustite pogledati najgledaniju predstavu u regiji, “Đurologiju” Branka Đurića Đure, 21.02.2023. u 20 sati Dvorana Obilićevo - Banja Luka

Branko Đurić Đuro kroz svoju autorsku predstavu „Đurologija“ pruža ono najbolje od sebe i obara rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 6 godina postojanja izvedena više od 560 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja. Još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije i šire. Izvedena je diljem Hrvatske, u renomiranim dvoranama poput KD Lisinski, HNK Rijeka, HNK Zadar te Tvornice kulture. U Sloveniji, BiH i Srbiji bila je višestruko rasprodana, a uspješno je izvedena i na turnejama u SAD-u, Kanadi, Austriji, Švicarskoj, Nizozemskoj te mnogim drugim europskim državama. “Đurologija” je trajno popularna, redovito rasprodana predstava od koje se može očekivati da će nastaviti obarati rekorde.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Prepoznatljivi bosanski šarm i dugogodišnje glumačko iskustvo Branka Đurića Đure daju poseban autorski potpis “Đurologiji”. Njegovo komičarsko umijeće postalo je legendarno već u 1980-ima, kad je glumio u kultnoj seriji „Top lista nadrealista'' i kultnom filmu „Audicija''. Glumio je i u međunarodnim uspješnicama poput Oskarom nagrađenog filma Danisa Tanovića “Ničija zemlja” te filma Angeline Jolie “U zemlji krvi i meda”. Branko Đurović Đuro ima i uspješnu redateljsku karijeru. Njegova debitantska dugometražna komedija “Kajmak i marmelada” najgledaniji je slovenski film u povijesti. Uz filmsku i kazališnu karijeru, djeluje kao glazbenik i nastupa nekoliko puta godišnje diljem Europe s bendom “Bombaj štampa” .

Uživajte u jedinstvenom humoru Branka Đurića Đure i pogledajte njegovu nezaboravnu izvedbu “Đurologije” koja će Vas nasmijavati cijelu večer! 

  

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!