OSCAR POPULARNOSTI @Dvorana Borik

Date: 21/03

Location: Dvorana Borik, Banja Luka

Poštovana publiko i dragi prijatelji Queen estrade, izuzetno nam je zadovoljstvo što vas možemo pozvati na 25. jubilarnu, regionalnu dodjelu muzičkih nagrada “Oskar popularnosti”.

Bez lažne skromnosti, veoma smo ponosni na sve što je urađeno u proteklih četvrt vijeka, na bezbroj otpjevanih hitova najpopularnijih izvođača iz regiona, nebrojeno mnogo vaših sretnih lica, na druženja publike i izvođača koji su u Banjaluku na Oskar popularnosti dolazili sa svih strana svijeta.

Ponosni smo na činjenicu da za ovu manifestaciju zna cijeli Balkan i zahvalni publici koja nas je podržavala sve ove godine, te pomogla da Oskar popularnosti postane jedinstven i prepoznatljiv u regionu i najbolji promoter našeg grada.

Sretni što ove godine slavimo ovaj značajni jubilej, pozivamo vas na 25. jubilarni, najbolji do sada Oskar popularnosti, koji će se održati u SD “Borik” 21. marta u 20 časova.

Ulaznice za događaj možete kupiti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska”, na blagajni SD “Borik” i putem prodajne mreže kupikartu. ba, po cijenama od 15 KM za parter i tribine, 20 KM za fan pit i 40 KM za VIP ulaznice. Broj ulaznica je ograničen.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 066/905-399.
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!