GOCA TRŽAN @Dom Mladih Sarajevo

Date: 17/06

Location: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

GOCA TRŽAN 17. JUNA U DOMU MLADIH!

 

Jedna od najpopularnijih i najkarizmatičnijih pop pjevačica u regionu vraća se pred svoje fanove u Sarajevo i priprema veliki koncertni spektakl u Domu mladih u subotu, 17. juna u 20h! Nakon brojnih klupskih koncerata, koncert u Domu mladih bit će ujedno i prvi veliki solistički koncert Goce Tržan u  prijestolnici Bosne i Hercegovine. Ovo je koncert na koji je njena vjerna publika dugo čekala i koji se pomno pripremao!

Goca Tržan već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene i jedna je od rijetkih pjevačica koja je kroz godine ostala vjerna pop zvuku kojeg i dalje njeguje u svojim pjesmama.

Svoju je karijeru započela u bendu Tap 011, a nakon toga je izgradila sjajnu solističku karijeru.  
Vlasnica velikih hitova „Fitilj”, „Srećo nečija”, „Haljina”, „Žena za jednu noć”, „Stoperka”,  „1200 milja”, „Gluve usne”, „Kad je bal, nek je bal”, „Ni na zemlji, ni na nebu”, „Plavi ram” i mnogih drugih popularnih pjesama, predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi album, a neposredno prije koncerta, publici će se predstaviti s novim singlom i video spotom.

Poznata po svom moćnom vokalu, sjajnoj energiji i perfektnom scenskom nastupu, Goca Tržan u Domu mladih priprema dvosatni spektakl u pratnji svog benda, uz vrhunsku produkciju i goste iznenađenja.

 

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!