Posljednja Večernja - Međugorje @HERCEG Etno Selo Međugorje

Date: 29/06

Location: HERCEG Etno Selo Međugorje, MEĐUGORJE

 

Večernja škola: predstava koja obara rekorde gledanosti

 

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom ”Posljednja Večernja” a 29.6. stižu u amfiteatar Herceg Etno sela.

Predstavu u izvedbi originalne postave Večernje škole u svega 4 mjeseca pogledalo je više od 20 tisuća ljudi.

Time je ova urnebesna predstava postala prava rekorderka po popularnosti i posjećenosti u tako kratkom roku, a nakon rasprodanih sportskih dvorana širom Hrvatske, Mostara i Sarajeva, predstava 29. lipnja stiže u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju.

 

Od danas je pušten novi kontingent ulaznica po nižoj cijeni, koje će se moći kupiti do isteka zaliha ovog kontingenta. Broj ulaznica po ovoj cijeni je ograničen, a mogu se kupiti na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a i online kupikartu.ba

Također u prodaju stižu i VIP ulaznice.

Velika turneja predstave „Posljednja Večernja“ ujedno je i oproštajna turneja Večernje škole, pa je tako stvarno i posljednja prilika za sve fanove Večernje škole da uživo dožive ovu sjajnu ekipu glumaca u školskim klupama i u kultnim ulogama koje su im obilježile živote i karijeru.

 

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) nedavno su gostovali i u Zagrebu, gdje su do posljednjeg mjesta rasprodali Cibonu. Nikada ni jedna predstava u Hrvatskoj nije zaigrala u dvorani veličine zagrebačke Cibone, niti je okupila toliki broj posjetitelja kao što je slučaj bio s ovom predstavom.

 

Nema sumnje da je ova urnebesna predstava trenutno najtraženija i najbolja terapija za sve kojima bar na jednu večer treba bijeg od životnih problema i svakodnevice.

Ne propustite jedinstvenu priliku pogledati posljednju dogovorenu izvedbu ove predstave u Hercegovini.

 


Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!