ĐUROLOGIJA @BKC - SARAJEVO

Date: 20/09

Location: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

Veliko zanimanje za predstavu Đurologija u BKC-u

90- minutni show bez premca!

Odličan glumac i komičar, te originalni bosanski humor, čine spoj nezamjenjivog Branka Đurića Đure, koji se sprema još jedanput zabaviti i nasmijati svoju, sarajevsku publiku, a nova izvedba njegove HIT predstave Đurologija“ zakazana je za 20.9. u Bosanskom kulturnom centru  s početkom od 20 sati.

Očekuje se da će BKC i ovaj put biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Veliko zanimanje za ulaznicama vlada već od prvog dana prodaje, stoga je preporuka svima da kupe na vrijeme. U prodaji su dostupne na biletarnici BKC-a, platou Skenderija i sistemu kupikartu.ba

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge, te pruža publici 90-minutni show bez premca.

Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Stoga, ne propustite uživati u jedinstvenom humoru Branka Đurića Đure i pogledati njegovu nezaboravnu izvedbu “Đurologije” koja će vas nasmijavati cijelu večer.


Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for ĐUROLOGIJA on 20.09.2024. 20:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!