2CELLOS @ KANTAREVAC @S.C. Kantarevac

Datum: 14/08

Mjesto: S.C. Kantarevac, Mostar

 

Kada su prvi put nastupili u Mostaru, u prosincu 2012., velika dvorana Kosače bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i rasprodana u jednom danu.

Naravno, oni su planetarno popularni violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser-2Cellos koji su nedavno odlikovani i kao najveći  promotori svoje zemlje u svijetu.

U Mostar stižu u četvrtak, 14. kolovoza, a za njihov drugi koncert, organizatori iz agencije PRimera, odlučili su se za ljetnu pozornicu Kulturno-sportskog centra Kantarevac.

Glazbeni dvojac koji je osvojio svijet  u BIH već tradicionalno dolazi pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma, kompanije koja prepoznaje i podržava vrhunske glazbene događaje.

Obrade pjesama Green Day-a, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Hercegovini, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice u pretprodaju stižu već u ponedjeljak, 7. srpnja.

„Publika željna posebnog glazbenog doživljaja, kakav 2Cellos zaista i jesu, moći će do ulaznica po nižim cijenama već od idućeg tjedna. U pretprodaju puštamo 1500 ulaznica, koje će se moći kupiti po cijeni 25 KM za tribine (slobodno sjedenje), parter sjedenje (VIP 2) za 35 KM,  a VIP 1 idu u pretprodaju po 45 KM. Prodajna mjesta su sustavu  KupiKartu.ba, te u Mostaru  info pult Mepas Mall-a i Forest lounge bar.

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!