OLIVER & GIBONNI @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 08/03

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

KONCERT OLIVER DRAGOJEVIĆ I GIBONNI


TRI KONCERTA U JEDNOM!!! 

VIŠE OD TRI SATA UŽIVANJA UZ DVA MUZIČKA KRALJA!!

U VIP EXCLUSIVU UZ SVAKI STOL DOLAZI FLAŠA ŠAMPANJCA I PARKING MJESTO

 

     

Sarajevo, Olimpijska dvorana Zetra - 8. ožujak 2017.

Oliver Dragojević jedan je od najpoznatijih hrvatskih glazbenika koji je svojim radom obogatio glazbenu scenu. Od trenutka kada je prvi puta uzeo instrument i mikrofon u ruke do danas, glazbena čarolija ovog genija nije završila, nego traje i dalje.

Godine 1975. uspostavlja suradnju sa Zdenkom Runjićem kada je nastupio s pjesmom koja se smatra vječnom, "Galeb i ja". Suradnja između Olivera i Runjića smatra se jednom od nauspješnijih suradnji na ovim prostorima. Oliverova karijera obilježena je pjesmama u kojima se može osjetiti pravi dalmatinski duh i čarolija, a sam Oliver je priznao kako je najbolji primjer prave dalmatinske šansone "Piva klapa ispo volta". Osvojio je velik broj festivalskih i diskografskih nagrada, a osim toga je bio laureat prve dodjele Hrvatske diskografske nagrade Porin, koja je prošla u znaku Gibonnijeve "Cesarice".

Zlatan Stipišić - Gibonni hrvatski glazbenik, jedan od osnivača i prvi pjevač splitskog heavy metal sastava "Osmi putnik", bivši pjevač bosanskohercegovačkog sastava "Divlje jagode", a najpoznatiji je po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri. Njegove pjesme izvodili su brojni poznati hrvatski umjetnici, a na mnogim su prigodama osvajale prestižne muzičke nagrade.

Gibonni drži rekord najposjećenijeg koncerta, s koncertom održanim na zagrebačkom stadionu Maksimir pred 32.000 ljudi. Osnovao je fond za talentiranu djecu bez roditelja, objavio je knjigu pjesama na Brailleovom pismu pod nazivom »Dvije duše« čiji prihod od prodaje je bio namijenjen slijepim ljudima iz lokalne zajednice, a također je sudjelovao na brojnim dobrotvornim akcijama.

Novi album 'Familija' u izvođenju Olivera i Gibonnia, donosi devet novih pjesama. Oliver i Gibonni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih glazbenika od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju. Kad se udruže dva glazbena velikana, dva Dalmatinca i prijatelja, od kojih je jedan Oliver, a drugi Gibonni, dobivamo neponovljivu sinergiju melodija, stihova, vokala i karizmatični izričaj svojstven samo njima dvojici.Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!