ACA LUKAS @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 16/09

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo


PROLONGIRANO ZA 16. SEPTEMBAR!!

 

NAKON ŠTO JE DVORANA ZETRA BLOKIRANA OD STRANE INSPEKCIJSKE UPRAVE, ODREĐEN JE NOVI DATUM KONCERTA.

SVE KUPLJENE ULAZNICE ĆE VAŽITI ZA NOVI DATUM. SVI KUPCI KOJI ŽELE DA IZVRŠE POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE TO ĆE MOĆI NAPRAVITI NA PRODAJNOM MJESTU GDJE SU ULAZNICE I KUPLJENE. ULAZNICE KOJE SU KUPLJENE NA PRODAJNOM MJESTU U ULICI FERHADIJA, POVRAT ĆE RADITI U PROSTORIJAMA KUPIKARTU.BA. 
ADRESA HASANA SUŠIĆA BR. 17 (BREKA) RADNIM DANIMA OD PONEDJELJKA DO PETKA U VREMENSKOM PERIODU OD 10:00 h DO 16:00 h  KONTAKT TELEFON - 033-943111.


SVI KUPCI KOJI SU SVOJE ULAZNICE KUPILI ONLINE, POVRAT NOVCA MOGU OSTVARITI TAKO ŠTO ĆE POSLATI ZAHTJEV ZA POVRAT NA EMAIL ADRESU: [email protected] 


VAŽNO!! POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE ĆE SE VRŠITI OD 8. DO 19. MAJA 2017.


PRODAJA ULAZNICA ZA NOVI DATUM KREĆE OD 25. MAJA 2017.

 

 

 

 

----------------------------- 

 

Jedna od najvećih folk zvijezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u Sarajevu će nastupiti 16. septembra, u dvorani ZETRA. 

Lukas je uspješnu karijeru počeo prije više od 20 godina a publici će na koncertu u Sarajevu premijerno izvesti i pjesme s novog, desetog albuma.

Njegovi hitovi na You Tubeu imaju milijunske preglede, a za njegov nastup svaki put se traži ulaznica više. Jedan je od izvođača koji kao od šale puni Arene u regiji, a kako sam ističe, vrijeme je da krene na turneju i napravi "najveći tulum na Balkanu".

 

Produkcijska kuća Skymusic, koja stoji iza ovog koncerta, zagonetno najavljuje brojna muzička i scenska iznenađenja s jednim od najpopularnijih pjevača, tako da će svi koji 06. maja budu u dvorani ZETRA ispred najmodernije bine do sada, moći vidjeti i čuti nešto sasvim drugačije.

 

"Najveći tulum na Balkanu", u organizaciji produkcijske kuće Skymusic i Impir Komerca bit će kruna karijere kakvu "kralj folka" i zaslužuje. Lukas će bez sumnje svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer.


ZONE

- PARTER STAJANJE - 10 KM
- TRIBINE - 20 KM (Numerisana mjesta)
- VIP PIT - 50 KM (Barski stolovi - slobodno stajanje)
- VIP EXCLUSIVE - 70 KM (Stolovi sa stolicima - numerisano)

 

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!