SARAJEVO BEER FESTIVAL @ZETRA Plato

Datum: 20 - 22/07

Mjesto: ZETRA Plato, Sarajevo

Najveći festival piva i dobre muzike u Bosni i Hercegovini ove godine će se održati po šesti put,od 20.do 22. jula 2017. na poznatoj lokaciji parking Zetra.

Ovogodišnji Sarajevo beer festival je pod generalnim pokroviteljstvom haloo mobilne mreže.

 

"haloo mobilna mreža je prisutna na tržištu BiH već 5 godina i bilježi konstantan rast. Jako dobro znamo koliko je rada i energije potrebno za uspjeh, te smo sa željom da podržimo druge uspješne projekte prepoznali i odabrali Sarajevo beer festival kao partnera. Želimo podržati projekte koji vrijede i dati svoj doprinos u njihovom daljnem razvoju", poručuju iz haloo mobilne mreže.

 

Organizatori su i ove godine uspjeli povećati festival u segmentu izvođača, ovoga puta sa još jednim bendom, tako da umjesto dosadašnjih devet bendova u trodnevnoj ljetnoj zabavi imat ćemo priliku poslušati deset bendova. Kao i predhodnih godina očekuje nas nezaboravan trodnevni provod uz bogatu ponudu piva, hrane i vrhunskog muzičkog repertoara.

 

Program haloo Sarajevo beer festivala 2017.

 

 

 

ČETVRTAK :

 

Let 3

Kawasaki  3P

Dejan Ptrović Big Band

 

PETAK : 

 

Edo Majka

St  Louis Band

Majke

Projekt Rakija

 

SUBOTA:

 

Helem Nejse

Who See

Perpetumobile

Kiril Džajkovski

 

Cijene za ovogodišnji haloo Sarajevo beer festival su:

 

- jednodnevna karta 15.00 KM

- trodnevna karta 25.00 KM

 

Uskoro će karte biti u prodaji i na portalu kupikartu.ba Odeđeni broj trodnevnih ulaznica će se po povoljnijoj cijeni moći kupiti i na portalu Ekupon.ba. After party svako večer će se kao i predhodnih godina održati u Clubu Undergraound / Maršala Tiita 56.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!