KOZARA U SRCU @NP KOZARA

Datum: 26 - 27/07

Mjesto: NP KOZARA, Kozara

Dana 26. i 27. jula 2017. na Mrakovici (Kozara), održat će se najveći muzički spektakl ikada zabilježen na ovom prostoru, a vjerovatno i u cijeloj regiji. Na Mrakovici ćemo imati čast ugostiti najveća imena jugoslovenske pop-rock muzike, a imena izvođača uskoro će biti poznata javnosti. 

Firma FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL koja je smještena u Beču, u svojoj dugogodišnjoj karijeri napravila je najveća okupljanja naših naroda u Kanadi, Australiji, Americi i gotovo cijeloj Evropi, a pogotovo u Austriji.
FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL radila je s najvećim muzičkim zvijezdama bivše Jugoslavije kao što su Indexi, Bijelo Dugme, Zdravko Čolić, Dino Merlin, Divlje Jagode, Bajaga, Parni valjak, Leb i sol i mnogi drugi.

Firma FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL radila je punih 16 godina na povratku i okupljanju Bijelog Dugmeta u saradnji s firmom MUSIC STAR (na čijem čelu se nalazi Raka Marić) gdje su organizovana tri mega spektakla u 
Sarajevu, Zagrebu i Beogradu. 

Obzirom da sam iz Prijedora i kao vlasnik i direktor navedene firme koja se bavi organizacijom najvećih muzičkih događaja u Evropi - velika mi je želja da na Mrakovici napravim najveće okupljanje naših naroda koje se ikada desilo na Balkanu. 


 

PRODAJNA MJESTA

Od ponedeljka  ( 19. 06. 2017.godine ) počinje prodaja karata za  1. Rock FEST  “ KOZARA U SRCU “ na sledećim prodajnim mjestima:

PRIJEDOR :

Butik TIFFANY

Caffe Club MARINA

Sportska radnja JUVENTA ( šetalište )

KOSTAJNICA :

Caffe Bar „ GALIJA “

Od srijede ( 21. 06. 2017 .godine ) počinje prodaja karata za 1. Rock FEST  “ KOZARA U SRCU  “ na sledećim prodajnim mjestima:

PRIJEDOR :

Butik TIFFANY, Cafe Club MARINA,Sportska radnja JUVENTA (šetalište), Bazen " AQUA PLANET ", Caffe TIFFANY, Hotel STACCATO, Caffe STAR, Caffe TAMARIS, Restoran ĆORDA, Life Club LOVAC,Butik ALMIRA,Dom za stara lica Prijedor, ZR VOODOO,ZR MOBILCO, kancelarija " FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL RS ", Motel BIJELE VODE, Hotel MONUMENT.

KOZARAC:

VODENI PARK Kozarac

UR STARA BAŠTA

OMARSKA:

Caffe Bar GRAND

Caffe picerija ELITE

Caffe Bar GREENWOOD

KOSTAJNICA :

Caffe Bar GALIJA

ROCK Caffe

KOZARSKA DUBICA :

Cafe Bar WIZARD

NOVI GRAD :

Cafee Bar MEDIENA

CAfe bar GOOL

Cafe bar STAR

BANJA LUKA :

TRG KRAJINE (ispred Robne kuće Boska )

BK Kajak

Butik SWISS TIME ul. Jevrejska 24

MG TRAVEL – Vase Pelagića 10

iNovine Kiosci – Kralja Alfonsa bb

Mjenjacnica Exclusive Change – Tržni centar Konzum Banja Luka

LAKTAŠI:

SPORT Caffe

ALEKSANDROVAC:

Caffe Bar IGOKEA

GRADIŠKA :

Caffe MOMENTO, Restoran " ALFA ", BUVLJAK Gradiška

DONJI PODGRADCI :

Krčma " KOD LUKIĆA 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!