JOSIPA LISAC @H.D. herceg Stjepan Kosača

Datum: 20/10

Mjesto: H.D. herceg Stjepan Kosača, Mostar

Koncert Josipe Lisac večeras u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru

 

Pedeset godina impresivne karijere hrvatska glazbena diva Josipa Lisac proslavlja koncertima, a mostarska publika imat će privilegiju uživati u jednom od njih večeras u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

 

 „ Josipa je u Mostar stigla jučer u poslijepodnevnim satima, kako bi se uspjela odmoriti i pripremiti za večerašnji koncert.  Odsjela je u hotelu Mepas u čijoj će ponudi uživati dva dana. Tijekom jutra stiže i njezin prateći bend, tako da ćemo nakon tonske probe biti spremni za njezin, s obzirom na broj njezinih godišnjih koncerata- ekskluzivni koncert. Ulaz u dvoranu otvaramo već u 19 sati i molimo posjetitelje da dođu na vrijeme, kako bismo izbjegli gužve“,  kazali su organizatori iz agencije PRimera, kojima je ovo druga suradnja sa glazbenicom.

Ulaznice iz pretprodaje su rasprodane jučer, dok će danas od 11 sati na info pultu Mepas Mall-a biti raspoloživ određen broj novih ulaznica.

 

„ Ulaznice će moguće biti kupiti isključivo na info pultu Mepas Mall-a sve do početka koncerta. Naravno, ukoliko se do tada ne rasprodaju“, pojasnili su iz PRimere.

 

Mostarskoj je publici Josipa obećala donijeti neke lijepe trenutke.

 

„Puno je bilo susreta u Mostaru, predivan grad kroz sve te godine, a zapravo je uvijek bio nekako drugačiji. Nisam komercijalna pjevačica i na moje koncerte dolaze ljudi koji isto razmišljaju kao i ja. Lijepo je primjetiti kako se generacije mijenjaju i da se taj dijapazon sve više širi, jer na moje koncerete dolaze sve mlađe i mlađe generacije, sa kojima međusobno razmjenjujem emocije i energiju. Ja imam veliku odgovornost, što sam starija, sve i više. Imam zadan nivo i uvijek želim ostati na njemu.“, izjavila je Josipa medijima uoči koncerta u Mostaru.

 

Koncert Josipe Lisac su podržali: halo taxi, Hotel Mepas, Pablo's restaurant&club, Prirodna kozmetika Gloria, Džajić commerce, XL energy drink, Ledo i Sarajevski kiseljak.

Josipa Lisac 50 godina karijere slavi u Americi i Mostaru

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača u Mostaru  ugostit će glazbenu divu Josipu Lisac 20. listopada. 

Koncert je najavljen za 20 sati u organizaciji agencije PRimera, zaslužne za neke od najboljih koncerata velikih glazbenih imena u Bosni i Hercegovini.

U prekrasnoj dvorani Kosače, Josipa će mostarsku publiku provesti kroz 50 godina svoje impresivne karijere. Budući da se radi o ekskluzivnom, slavljeničkom koncertu sa ograničenim brojem ulaznica u prodaji, preporuka fanovima je da požure po svoje. 

Ulaznice su dostupne u prodaji online preko kupikartu.ba i na info pultu Mepas Mall-a po cijenama 30 KM za parter i balkon i 35 KM za VIP sjedala.

Prije Mostara, Josipa će posjetiti SAD i Kanadu, gdje će održati koncerte u Chicagu, New Yorku i Torontu.

Diva hrvatske glazbene scene i dalje je diskografski i studijski aktivna I oduševljava nas uvijek iznova svojim pjesmama koje uvijek donosi na nov I zanimljiv način.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/

 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!