MASSIMO @BKC - SARAJEVO

Datum: 12/02

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

RASPRODANO!!!

Massimov koncert u Sarajevu skoro rasprodan

 

Koliko se Sarajevo i  Massimo  vole, dokaz je još jedan njegov skoro rasprodan koncert čak više od dva tjedna prije održavanja.

„ Pretprodaja ulaznica ide očekivano dobro, jer smo već pri prvoj najavi koncerta imali veliki interes. Ovoga trenutka u prodaji je ostalo tek malo više od 200 ulaznica koje su dostupne za kupovinu u sustavu kupikartu.ba“, kazali su organizatori koncerta iz agencije PRimera.

Massimo će ovaj put u Sarajevu nastupiti u Bosanskom kulturnom centru 12.2. s početkom u 20 sati.

U velikom intervju za portal klix.ba izjavio je kako će sarajevski koncert zapravo biti predigra za veliki koncert u splitskoj Spaladium Areni, gdje nastupa za Valentinovo.

„To je predivna situacija kada pred vrlo zahtjevnom publikom trebate determinirati da li će odabir pjesama biti adekvatan. Sarajevo će nam reći da li će Split dobro proći“, kazao je.

Massimo pred sarajevsku publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Generalni sponzor koncerta: Martini

Partner: Lutrija BIH

Sponzori koncerta: Pfanner, Džajić commerce I New hotel Sarajevo

 

Massimo pred sarajevsku publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pred Valentinovo, uz pregršt hitova, poput „Suze nam stale na put”,  „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“ pa do onih novih sa albuma čiji je izlazak na tržište najavljen  uskoro.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks

Čarolija koju je posljednji put Massimo poklonio Sarajlijama na koncertu u dvorani Skenderija, ponovit će se uskoro ponovo, no ovaj put u puno intimnijem prostoru- Bosanskom kulturnom centru.

Najromantičniji koncert u Sarajevu održat će se pred Valentinovo 12.2.2018. u BKC-u s početkom u 20 sati.

“Obožavam Sarajevo i stižem uskoro. Imam ritual kada dođem u Sarajevo. Zna se gdje ću biti, zna se gdje ću otići nešto pojesti, s kojim ću se ljudima prije čuti, pa ćemo se možda i sresti”, kazao je Massimo uoči koncerta u intervju za Dnevni avaz.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pred Valentinovo, uz pregršt hitova, poput „Suze nam stale na put”,  „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“ pa do onih novih sa albuma koji uskoro izlazi na tržište.

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!