MASSIMO @BKC - SARAJEVO

Datum: 12/02

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

Massimo pred sarajevsku publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pred Valentinovo, uz pregršt hitova, poput „Suze nam stale na put”,  „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“ pa do onih novih sa albuma čiji je izlazak na tržište najavljen  uskoro.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks

Čarolija koju je posljednji put Massimo poklonio Sarajlijama na koncertu u dvorani Skenderija, ponovit će se uskoro ponovo, no ovaj put u puno intimnijem prostoru- Bosanskom kulturnom centru.

Najromantičniji koncert u Sarajevu održat će se pred Valentinovo 12.2.2018. u BKC-u s početkom u 20 sati.

“Obožavam Sarajevo i stižem uskoro. Imam ritual kada dođem u Sarajevo. Zna se gdje ću biti, zna se gdje ću otići nešto pojesti, s kojim ću se ljudima prije čuti, pa ćemo se možda i sresti”, kazao je Massimo uoči koncerta u intervju za Dnevni avaz.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pred Valentinovo, uz pregršt hitova, poput „Suze nam stale na put”,  „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“ pa do onih novih sa albuma koji uskoro izlazi na tržište.

Od danas je u prodaji ograničen broj early bird ulaznica po cijenama 25 KM Vip i 20 KM za ostala mjesta u dvorani.

Na vrijeme ih osigurajte, jer će, nakon što se proda prvi kontingent, ulaznice biti po većim cijenama.

Kupiti ih možete isključivo u sustavu kupikartu.ba

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za MASSIMO u terminu 12.02.2018. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!