HARI RONČEVIĆ @H.D. herceg Stjepan Kosača

Datum: 14/04

Mjesto: H.D. herceg Stjepan Kosača, MOSTAR

OTKAZANO!!!

Najavljeni koncerni nastup Harija Rončevića, za 14. travnja, odgađa se iz tehničkih razloga. Novi termin bit će najavljen. Povrat novca za kupljene ulaznice, obavljat će se na blagajni HD Kosače, svakim radnim danom od 13 do 20 sati. 

Naslov:

Hari Rončević za one koji vole njegove romantične pjesme konačno nastupa u Mostaru

 

Jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević na radost onih koji vole njegove pjesme, po prvi put nastupa u gradu Mostaru. Ovaj najistaknutiji i najpoznatiji splitski kantautor, uvest će vas u romantični svijet svojim pjesmama 14. travnja u HD Herceg Stjepan Kosači s početkom u 20:30 sati.

Ljubav između Harija i mnogih iz hercegovine, traje još od njegovog početka, davne 1994. godine. Harijevi nastupi su ujedno i glazbene priče koje se svakako trebaju doživjeti. Njegovi hitovi „Buntovnik s razlogom“ , „Još tvog je poljupca“, Još ne znam kud s tobom“, „Kad jednom ovom zafalim se tilu“, „Kome ćeš sad“ i druge su veliki hitovi koji će uvijek biti rado slušani.

Treba istaknuti kako  je Hari poznat i po suradnji sa brojnim estradnim zvijezdama za koje je pisao samo velike hitove kao što su Moj lipi anđele  i pjesmu "Još ovaj put" za Olivera Dragojevića, kao i veliki hit "Zemlja i stina" za Doris Dragović. Također je pisao i pjesme za druge glazbene zvijezde kao što je Giuliano, Tedi Spalato i drugi. Hari Rončević je osvojio niz prestižnih nagrada na mnogim festivalima.

„Jako se veselim  skorašnjem nastupu u Mostaru, a posebno zbog toga što je ovo naš prvi susret. Svi moji nastupi budu prepuni emotivne atmosfere i pred predivnom publikom, kojima je glazba i dobra pisma užitak, pa virujen da će takav biti i ovaj. Ja obećavam nezaboravan i ležeran nastup.“, kazao je Hari.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!