GIBONNI @Sportska dvorana KSC Bugojno

Datum: 27/04

Mjesto: Sportska dvorana KSC Bugojno, BUGOJNO

Zlatan Stipišić Gibonni po prvi put u Središnjoj Bosni u BUGOJNU.

 

27.04.2018. u 19:00 velikim spektakularnim koncertom u sportskoj dvorani KSC Bugojno, u sklopu obilježavanja Dana općine Bugojno, u organizaciji HKD Napredak Podružnice Bugojno, počastit će nas jedan od najvećih hrvatskih glazbenika – Gibonni.

 

Gibonni je jedan od utemeljitelja i prvi pjevač splitskog heavy metal sastava Osmi putnik, bivši pjevač bosanskohercegovačkog sastava Divlje jagode i definitivno najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri, jedinstvenom spoju roka, suvremenog popa i dalmatinskog zvuka.

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i zasigurno pjevač i glazbenik, osebujnog i karakterističnog izričaja, koji svojom magičnom sinergijom melodije i stiha olako puni sve koncertne dvorane i stadione, kako u regiji tako i diljem Europe.

 

I u Bugojnu nas očekuje glazbeni ugođaj, «best of the best»,  od starih nezaboravnih hitova Judi, zviri i beštimje, Mirakul, Toleranca, Cesarica (koju je Gibo napisao za Olivera), Činim pravu stvar, Lipa moja, Oprosti, Zlatne godine....pa do najnovijih  Nisi više moja bol, Onako od oka .....

 

Dođite “Dobri judi” da zajedno uživamo u ovoj glazbenoj čaroliji, da zajedno podijelimo radost i ugođaj ovog spektakla, jer Gibonni obećava doživljaj koji ćemo zacijelo dugo nositi u sjećanju! Učinimo «pravu stvar», jer će nam Gibo podijeliti»i verse i note». Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 

Prodaja ulaznica počinje 22.03.2018. na svim prodajnim mjestima:

kupikartu.ba http://kupikartu.ba (online prodaja + sva prodajna mjesta)

Blagajna KSC Bugojno 030 509 722

Tajništvo HKD Napredak Bugojno / 030 252 198

Riky's bar Bugojno

 

Cijena ulaznica:

20.-KM tribine (sjedenja)

15.-KM parter (stajanja) 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!