DRAŽEN ZEČIĆ @Športska dvorana

Datum: 25/05

Mjesto: Športska dvorana , LJUBUŠKI

Agencija Inter Connect Mostar 25.5.2018.godine s početkom u 20:30h organizira veliki spektakularni koncert Dražena Zečića u športskoj dvorani Ljubuški. Dražen Zečić je godinama jedan od najtraženijih izvođača i autora zabavne glazbe koji se može pohvaliti s podatkom da su mu svi albumi prodani minimalno u zlatnoj nakladi.

Draženovi koncerti su postali jedinstveni po euforičnoj atmosferi i po tome što na koncertima koji traju minimalno dva sata, a specifičnost je da zbog velikog broja hitova u repertoaru izvodi često samo refrene pjesama.

Upravo zato sve Vas pozivamo da nam se pridružite i na ovom jedinstvenom spektaklu, te zajedno s nama doživite ono što nam Dražen Zečić obećava, jer kao što sam Dražen pjeva u jednom od svojih najvećih hitova "Nitko nema dva života". Ulaznice za prodaju najiščekivanijeg koncerta u zapadnoj Hercegovini dostupne su na kupikartu.ba a cijena je ulaznice: 15,00 KM.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na Instagram stranici @unitedoutdoor i fb stranici https://www.facebook.com/outdoor.ba/ 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!