BIH COLOR FESTIVAL 2018 @Poligon (Bescarinska Zona)

Datum: 27 - 28/07

Mjesto: Poligon (Bescarinska Zona), Brčko

Treći po redu BIH Color Festival već tradicionalno održaće se 27. i 28. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom! Nova produkcija i izgledi bina koje će realizovati Chameleon Rental neće ostaviti ravnodušnim ni najiskusnije partijanere. Mnogo propratnih zabavnih programa i više vrsta boja prekriće nebo iznad festivalskog prostora!

Koncept festivala se zasniva na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat. Kapije festivala se otvaraju u 17:00 h, a festival završava u 2 sata iza ponoći.

Line up:
USKORO...

Festivalske karte možete kupiti od ponedjeljka 16.4. na: www.kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima + Coffee Shop Brčko, caffe Vanilla Brčko i Buffalo Bijeljina.

Cijena SUPER PROMO karata: 12 KM za oba dana (OGRANIČENO NA 500)

Napomena:
Boje imaju međunarodni sertifikat da nisu toksične, ali svakako je bitno da napomenemo sljedeće stvari:
Boje su pravljene od prirodnih sastojaka, te osobama koje su alergične na škrob, ne preporučuje se kontakt sa bojama. Svi učesnici festivala dolaze na vlastitu odgovornost, a organizatori se ograđuju od mogućih posljedica po zdravlje koji budu ignorisali ovo uputstvo.

Pored našeg generalnog sponzora, piva Beck's, pridružili su nam se i ostali prepoznatljivi brendovi koje ćemo otkriti u narednim danima. 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!