MARIJA ŠERIFOVIĆ @Stadion Koševo - Asim F. Hase

Datum: 01/07

Mjesto: Stadion Koševo - Asim F. Hase, Sarajevo

Poštovani posjetitelji, zbog najavljenih obilnih padavima u Subotu 30.06. koncert pomjeramo za 24h tačnije za NEDJELJU 01.07.2018. od 21h.

Svi kupci koji žele izvršiti povrat ulaznica to mogu učiniti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene i to do 29.06.2018.

 

Jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni Marija Šerifović  održaće  01.Jula 2018.godine  s početkom u 21h na stadionu Asim Ferhatović Hase -Koševo  svoj veliki koncert.

Marijinu  interpretaciju karakterišu  snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srca  slušatelja.

Publika  Mariju  prihvata kao izvođača  koji svojim glasom izaziva posebne emocije. Marija je snimila nekoliko  veoma uspješnih albuma  “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pijesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pijesme,“Deo prošlosti” i “11”.

Prošlo je neko vrijeme od zadnjeg  velikog  koncerta Marije Šerifović u Sarajevskoj Zetri kada je veliki dio publike ostao uskraćen za ulazak na koncert jer je kapacitet dvorane bio premali da primi sve one koji su željeli slušati Mariju.Nakon toga Marija je odlučila u suradnji sa svojim suradnicima za BiH  obradovati sve svoje fanove i publiku  i novim velikim solističkim koncertom  na otvorenom  stadionu Koševo .

Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za sve posjetitelje i  fanove  koncerta priprema  noć punu emocija i dobre pjesme .

Dođite da zajedno pjevamo sa Marijom i učinimo ovaj  ljetnji koncertni  događaj   jedinstvenim u BiH .


Ulaznice za koncert se mogu nabaviti online i na svim prodajnim mjestima portala  KupiKartu.ba u Bosni i Hercegovini.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!