NINA BADRIĆ @Dvorana Bijeli Brijeg Mostar

Datum: 14/02

Mjesto: Dvorana Bijeli Brijeg Mostar, Mostar

Ulaznice stigle u prodaju

 

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica – Nina Badrić, obradovat će svoje obožavatelje u Hercegovini velikim koncertom koji sprema za Valentinovo, 14.veljače u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru s početkom u 20 sati.

„ Već prva najava koncerta na našim društvenim mrežama je izazvala veliki interes za Ninin nastup i očekujemo da će se ponoviti isti uspjeh i ista energija iz 2017. godine, kada je Nina u našoj organizaciji nastupila pred Valentinovo u dvorani Kosača. VIP ulaznice su tada rasprodane za dva dana, dok su i sve ostale planule vrlo brzo- kazali su organizatori iz agencije PRimera, te poručili svima da na vrijeme kupe svoje ulaznice, koje se, osim u sustavu kupikartu.ba, sada mogu kupiti i na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Dostupne su ulaznice po cijenama 20 KM-parter stajanje, 25 KM-parter sjedenje, 25 KM-tribine i 30 KM-VIP.

 Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom „Ljubav za ljubav“ slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini. Njezin singl „Rekao si“ mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne to liste, dok je na you tube-u  u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro 8 milijuna puta.

Zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme "Mijenja se vrijeme" Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadestetogodišnje karijere, poput: ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'', itd.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/ 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!