ZORAN KESIĆ @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 06/04

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

POPULARNI SATIRIČAR I TV VODITELJ ZORAN KESIĆ 6. APRILA DOLAZI U DOM MLADIH

 

Zoran Kesić dolazi u Sarajevo 6. aprila, a nastupit će u Domu mladih. Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Kesić, priče i pesme”. 

Zorana Kesića poznajemo kroz satiričnu emisiju "24 minuta", gdje na originalan način analizira aktuelna politička, kulturna i društvena dešavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i ostalim zemljama u okruženju. 

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.  

 

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

 

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa.

 

Kartu možete kupiti na platou Skenderija, BKC Artikulacija, u turističkoj agenciji Mondoco ili preko sistema kupikartu.ba. 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!