BROWN SUGAR RNB SPECIAL :: OPEN AIR @HOTEL HILLS, BAZEN TERMALNE RIVIJERE

Datum: 06/07

Mjesto: HOTEL HILLS, BAZEN TERMALNE RIVIJERE, SARAJEVO

PRODAJA ULAZANICA NA ULAZU!

Red Bull predstavlja treće izdanje Brownsugar RnB na Termalnoj rivijeri Sarajevo, u sklopu hotela Hills.

Early Bird karte po cijeni od 10KM sa uključenom konzumacijom (1 Red Bull)

Partneri projekta UniCredit Bank dd Mostar omogućuje da kupovinom karte Mastercard® karticom UniCredit Bank drugu kartu dobijete gratis/besplatno. Ovo vrijedi za kupnju „early bird“ karte od 10 KM ili regularne karte od 15 KM (nakon što se rasprodaju „early bird“ karte) sa uključenom konzumacijom (1 Red Bull).

 

Potrebno je da tokom kupovine karte u napomene navedete da koristite Mastercard karticu UniCredit Bank i da želite drugu kartu gratis. Druga karta će biti poslana na e mail, dan poslije.

Rok za kupovinu karata putem Sistema kupikartu.ba je do četvrtka, 4.7. do 17h, kako bi gratis karte isporučili u petak, 5.7., dan prije eventa.  

 

Red Bull Presents Brown Sugar RnB na Termalnoj Rivijeri u Sarajevu

Nakon veoma uspješne specijalne edicije Brown Sugar RnB koja je u januaru održana u Domu mladih, i one još veće iz aprila u Zetri, najavljeno je i treće ljetno izdanje ove posebne zabave.

 

Specijalne edicije u saradnji sa Red Bullom su posebne, a ova najavljena za subotu, 6.7.2019. godine na bazenu Termalne rivijere obećava nesvakidašnju i zanimljivu ljetnu zabavu.

 

Event na bazenu najavljen je od 18 sati do ponoći, sa šest sati svjetski popularne muzike i posebnog ugođaja.

Dvojac koji ponosno stoji iza veoma popularnog domaćeg zabavnog projekta Brown Sugar RnB, Dj Soul i Merakoon najavljuju posebno ljetnje izdanje koje će biti puno iznenađenja.

 

Samo lokacija eventa, bazen u sklopu hotela Hills, pruža bezbroj mogućnosti za nesvakidašnju zabavu u glavnom gradu BiH.

Veliki broj zaljubljenika u ovu vrstu zabave sa nestrpljenjem čeka subotu, 6.7.2019. godine, kako bi uživali u ovom nesvakidašnjem eventu koji FM Jam ekipa priređuje u saradnji sa Red Bullom.

 

Pal-e ekipa priprema posebne svjetlosne i druge efekte koji će uz vrhunsku muziku upotpuniti poseban doživljaj publici na bazenu. Prethodna dva eventa u Domu mladih i Zetri, organizatori su se potrudili da naprave poseban, drugačiji ambijent, pa će tako biti i na bazenu.

 

Karta za ovu ljetnu zabavu na Termalnoj rivijeri košta 15 KM sa uključenom konzumacijom. U sistemu kupikartu.ba  puštene su u pretprodaju “early bird” karte po cijeni od 10 KM sa uključenom konzumacijom. 

 

Partner projekta Unicredit Bank dd Mostar se pobrinuo da svi korisnici Mastercard® kartica UniCredit Bank mogu u sistemu kupikartu.ba uz kupovinu jedne karte drugu dobiti gratis. Ova pogodnost je omogućena do četvrtka, 4.7.2019. godine ili do rasprodaje kontigenta karata namijenjenih za prodaju.

 

Da pogodnostima za ovu zabavu nema kraja, pokazuju hotelski partneri Hills i Hollywood koji će svima koji žele potpuni ugođaj i rezervaciju sobe tu subotu uz pokaz pozivnice ili karte omogućiti popuste i do 20%.

 

Brown Sugar RnB ekipa radi veliki broj zabava, a specijalna edicija u saradnji sa Red Bullom polako, ali sigurno prerasta okvire običnog partyja čemu su definitivno zahvalni i podršci partnera: UniCredit Bank, Smirnoff, Tanqueray, Tuborg, Telemach, Hotel Hills, Klix, The Simple i tehničkoj organizaciji Pal-e.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!