Make Up Factory Masterclass @Hotel Hills

Datum: 29/08

Mjesto: Hotel Hills, Sarajevo

Make up Factory Masterclass by Diego Schoeber

Make up Factory BiH za vas organizira jednodnevni Masterclass na kojem će te imati priliku naučiti trikove i dobiti savjete od jednog od vodećih šminkera industrije! Pridružite nam se na Masterclassu šminkanja 29.08.2019. od 17:00 sati u hotelu Hills u Sarajevu gdje će vam talentirani Diego Schober pokazati najnovije tehnike i trikove šminkanja.

Slavni vizažist Diego Schober, rođen je u Ekvadoru, a odrastao je u Minhenu. Uspješno je završio školu šminkanja s Beni Durrer u Berlinu i djeluje u industriji već 20 godina: pet godina radio je za M.A.C. Kozmetiku. Od 2009. godine Schober predstavlja svjetski poznati profesionalni dekorativni brend Make Up Factory kao trener, make up artist i sudjeluje u razvoju proizvoda.

Svoje umijeće Diego će pokazati na jednoj od najuticajnijih javnih osoba na našim prostorima – Hani Hadžiavdagić Tabaković, koja će biti model. Moderator eventa će biti osoba koja pomiče granice BiH make up scene – Aleksandra Gudelj.

Uz njih, eventu će prisustvovati i najveće zvijezde BiH make up scene: Ines Jarak, Tamara Udovičić, Mersiha Beganović i Ajdin Fejzić, a posebna gošća će biti i TV zvijezda Ana Bavrka!

U cijeni ulaznice dobivate neprocjenjivo znanje, uvid u najnovije svjetske make up trendove, bogat goody bag (150+ KM), te druženje s najuticajnim profesionalcima i trend-seterima u BiH. Diego će vam prikazati dva looka, a u pauzi smo za vas osigurali besplatnu zakusku kako bi ste mogli održati koncentraciju i zapamtiti sve ono što će vam Diego prezentirati. Broj ulaznica je ograničen, stoga nemojte čekati zadnji tren nego na vrijeme osigurajte svoje mjesto na jednom od najvećih make up evenata u našoj državi!

O brendu

Make Up Factory dio je grupe ARTDECO Cosmetic Group. Sa sjedištem u Minhenu, osmišljen je sa ciljem da razvije vrhunske kozmetičke proizvode namijenjene svim ženama koje žele profesionalni make up, a kao takav je visoko pozicioniran i kod profesionalnih šminkera i make up artista. Kreativni tim blisko surađuje s međunarodnim profesionalnim vizažistima, odjelima proizvodnje, administracije i prodaje kako bi najnovije trendove pretvorili u vrhunski kozmetički koncept. Opremljeni najsuvremenijim strojevima i bogatim iskustvom, Make Up Factory bez sumnje ispunjava i najstrože norme kvalitete. Od samog početka vizija je „Profesionalna kozmetika za ženu“. Vrhunski make up sa odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ekskluzivna marka, jedinstvena kolekcija, profesionalni proizvodi neupitne kvalitete. To je Make up factory! 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!