STAND-UP: PEDJA BAJOVIĆ - S NOGU (JAVNO SNIMANJE) @Coloseum Club

Datum: 29/11

Mjesto: Coloseum Club, Sarajevo

REĆA OD TRI TEMATSKE STAND-UP PREDSTAVE U SARAJEVU

 

Pedja Bajović, vodeće ime regionalne stand-up komedije, obilježava 15 godina svoje karijere javnim snimanjem svoje tri različite tematske predstave, tri dana zaredom, u tri različita prostora u Sarajevu. Izvedba svake od ove tri predstave ujedno će biti i ZADNJA IKADA u Sarajevu!

Treća po redu biće ona pod nazivom S NOGU* (*sredstvo za prostij jugonostalgije i jugofobije), a dogodiće se baš na bivši Dan Republike, u prostoru dobro poznatog Coloesum Cluba na Skenderiji u petak 29.11. s početkom u 22hKako je ovo ujedno i javno snimanje, pa producenti ljubazno mole sve da dođu na vrijeme.


Ovo je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itakodalje sve do nepriznatog Plutona.

- Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi. 

- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku? 

- Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina? 

- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence? 

- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…? 

- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

Ulaznice za ovu, kao i ostale dvije predstave, mogu se kupiti i na svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba 

Pored ove večeri, Pedja Bajović će u projektu javnog snimanja svojih stand-up predstava, nazvanog "1u3", nastupiti u još dvije večeri, a za koje svoje karte možete kupiti na STAND-UP: PEDJA BAJOVIĆ - MUŠKARAC (JAVNO SNIMANJE) i STAND-UP: PEDJA BAJOVIĆ - ROK TRAJANJA (JAVNO SNIMANJE)

 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!