VLATKO STEFANOVSKI I MIROSLAV TADIĆ - PROLONGIRANO !! @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 17/10

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

VAŽNA OBAVIJEST!

 

 

Koncert„Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić“, zakazan za 1.4.2020. u Domu Mladih u Sarajevu, radi preporuke Vlade po novonastaloj situaciji, odgađa se na novi termin.

 

NOVI TERMIN KONCERTA JE 17.10.2020.

U DOMU MLADIH U SARAJEVU.

 

ULAZNICE kupljene za 1.4.2020.  preko sustava KUPIKARTU.BA te na terenskim prodajnim mjestima

VRIJEDIT ĆE I ZA NOVI DATUM!

Legendarni duo vanserijskih gitara Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić ponovo na pozornici!

17.10.2020. stižu u Dom Mladih u Sarajevu, a sam koncert počinje u 20 sati!

Jedan od najboljih gitarskih projekata ovog prostora ponovo će predstaviti svoja umijeća na pozornici u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli početkom travnja.

Uspješna suradnja između Stefanovskog i Tadića započela je još 1998. godine, kada su zajedno realizirali album pod nazivom Kruševo. Nakon toga uslijedio je veliki koncert u Beogradu, u Sava Centru „Live in Belgrade“. Virtuozni duo surađivao je i s bugarskim kavalistom Teodosijem Spasovom u sklopu njihovog trećeg zajedničkog projekta.

Ovim koncertnim nastupima dvojice gitarskih virtuoza, predstaviti će svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, instrumentalne rock, blues, jazz i etno jazz glazbe koju izvode sa superiornom preciznošću i neviđenom energijom. Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijsko i univerzalno, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike u kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe.

Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, i Miroslav Tadić, koga je i „Guitar Player Magazine“ uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje.

 

Ulaznice u prodaji u sistemu KupiKartu.ba, na platou Skenderije te na blagajni BKC-a.

 

 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za VLATKO STEFANOVSKI I MIROSLAV TADIĆ - PROLONGIRANO !! u terminu 17.10.2020. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!