Marko Louis u BISu! - PROLONGIRANO !!! @Brew Imperial Society

Datum: 13/03

Mjesto: Brew Imperial Society, Sarajevo

Odgađamo rasprodat koncert Marka Louisa u BISu!

 

Shodno jučerašnjim informacijama i usvojenim naredbama Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, koja uključuju otkazivanje javnih okupljanja s većim brojem učesnika, Markov maherski koncert koji je zakazan za ovaj petak će biti pomjeren.

 

Novi datum koncerta ćemo objaviti čim budu ukinute restriktivne mjere. Tako da, ukoliko ste kupili karte, iste po automatizmu vrijede za novi datum, s tim da ukoliko ste odlučili da želite da vratite svoju kartu:

 

1.     Kupili ste kartu u BISu? Samo donesite svoju kartu, a mi ćemo vam vratiti novac.

2.     Kupili ste kartu preko portala kupikartu.ba: pošaljite mail na [email protected] u kojem tražite povrat novca za kupljenu kartu

3.     Kupili ste kartu na prodajnom mjestu kupikartu.ba: Samo donesite svoju kartu na prodajnom mjestu gdje ste kupili, a oni će vam vratiti novac.

 

A ako vam datum bude odgovarao, ohrabrujemo vas da ne vraćate karte, jer će nam biti super!

Još jednom, u ime svih uključenih u realizaciju Markovog koncerta, žao nam je na ovoj novonastaloj situaciji, ali sigurnost i zdravlje svih nas nam je prvom mjestu i ovo je jedino odgovorno rješenje koje smo imali u skladu sa aktuelnim informacijama. Unaprijed vam hvala na razumijevanju i strpljenju.

 

A u međuvremenu, tu smo za sve što vas interesuje.

 

Čuvajte nam se, a ne sumnjamo da ćemo se ubrzo družiti sa Markom! Ž!

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!