Marko Louis u BISu! @Brew Imperial Society

Datum: 13/03

Mjesto: Brew Imperial Society, Sarajevo

Marko Louis u BISu!

13.03.2020. u 22:00h

 

Vrijeme je, raja, da najavimo još jedan maherski koncert koji nam dolazi u BIS u martu!

Talentovan, karizmatičan i strastven kad je njegova muzika u pitanju, 13.03. u goste nam dolazi jedinstveni Marko Louis!


Sa svojim novim singlom "Ninana" najavio je treći serijal regionalne turneje pod nazivom "Beskraj Tour by Barcaffe" te će u sklopu iste, za sad, posjetiti devet gradova od kojih je jedan upravo SARAJEVO u prostoru Brew Imperial Society!


Objavljivanjem svoje nove pjesma "Ninana", Marko je ujedno najavio i svoj četvrti studijski album koji će se zvati "Sloboda". Najavljen je takođe drugi singl pod nazivom “Kraj” sa novog albuma koji će biti duet sa Lenom Kovačević. “Lena i ja se dugo znamo i uvek sam znao da će se desiti saradnja. “Kraj” je balada koju sam komponovao za mene i Lenu i znao sam da će kliknuti odmah. Spot za novi singl će biti objavljen u prvoj nedelji februara i mnogo se radujem reakcijama i pogotovo živoj izvedbi” izjavljuje Marko.

Pored novih pjesama Marko Louis objavljuje na Youtube svoj novi koncertni snimak pod nazivom "Marko Louis Espresso Session by Barcaffe" kojim ujedno najavljuje početak svoje Balkanske turneje. Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pesme u drugačijem svetlu u akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu uz kafu i kolače.


"Ovaj projekat je jedan od omiljenih koje sam do sada pripremao. Jedinstven je osećaj izvoditi pjesme uz veliki bend sa gudačkim sastavom. Pesme su dobile novu dimenziju, a nema ništa lepše kada ti je publika na metar od tebe i osetiš i vidiš svaku emociju." izjavio je Marko.


Treća sezona njegove regionalne turneje je počela 15. i 16.novembra, u Banjaluci, u Narodnom pozorištu RS, gdje je organizovao čak dva rasprodata koncerta. Nakon toga je održao, prvi koncert u Makedoniji 28.novembra u Skoplju u MKC-u. Dan kasnije, 29.novembra se nastavio put za Niš u prepuni Dom Vojske, a nakon toga,  na njegovo veliko zadovoljstvo, održan je koncert u Somboru u Narodnom pozorištu.


Na temu njegove turneje, Marko je podijelio: "Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine više gradova. Mnogo sam srećan da imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije.” Pored Sarajevakog koncerta najavljeni su koncerti u Novom Sadu 23.02., u Beogradu 26.03., u Ljubljani 23.04. i kao posljednji koncert turneje u Zagrebu 24.04.


Kaže da mu je veoma drago da će imati priliku opet da se u Sarajevu sretne s rajom i podijeli svoju strast kroz svoju muziku!


Vidimo se 13.03. s početkom u 22h.


Dolazi nam još jedan strava MAHERSKI KONCERT u režiji neponovljivog Marka Louisa!


Karte nam u prodaju kreću ubrzo, a prvo objavljujemo ovdje!


Zapamtite – 13.03. maherski koncert #6 – MARKO LOUIS! 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za Marko Louis u BISu! u terminu 13.03.2020. u 22:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!