Neša Bridžis i Srdjan Olman na BISceni – OČEKUJTE NEOČEKIVANO @Brew Imperial Society

Datum: 02/04

Mjesto: Brew Imperial Society, Sarajevo

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih srpskih stand up komičara pravi HATTRICK u BISu i dolazi nam opet u goste. Ali ovaj put ne dolazi sam! S njim dolazi i Srdjan Olman!


Da, dobro ste pročitali!
A za vas 7 koji niste čuli možda za njih dvojica ili niste bili na jednom od dva Nešina nastupa u BISu, pročitajte ispod malo o njima i vjerujte nam – želite doći na ovaj stand-up!

 

Neša  je jedan od najpopularnijih i najboljih stand-up komičara i jedan od utemeljitelja ovog žanra na ex-yu prostorima. Ovim poslom se bavi profesionalno 11 godina. Održao je preko 2000 nastupa u Srbiji, i zemljama regiona, a publika je imala prilike da prisustvuje njegovim nastupima širom svijeta!

 

Sa kolegama je nastupao na prestižnim festivalima širom regiona, i njihove predstave punile su velike dvorane kao što su koncertna dvorana “Vatroslav Lisonski” u Zagrebu, Dom sindikata, i Dom omladine u Beogradu.

 

Svojim jedinstvenim nastupima i karizmom je postao Internet zvijezda sa milionskim pregledamo na Youtube kanalima. Prepoznatljiv je po tome što pričajući o imaginarnim likovima govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima pa i o temama kojih se većina nas stidi. Odličan je imitator i majstor improvizacije koji umije da ostvari kontakt i interakciju sa publikom po čemu ga pamte. A tako će biti u BISu!

 

Nikada ne zapisuje svoje tekstove , jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa.

 

Nakon osam godina novinarstva na lokalnoj televiziji, Srđan Olman odlazi u svijet stand- up komedije, u kom i od kog živi već 6 godina. Njegov One man show “Severno ledeni humor” (jer dolazi sa sjevera, iz Subotice), obišao je cijeli region. A otišao je i dalje, od Beča, do Minhena, Berlina, Ciriha, pa sve do Kanade. Ipak, kako kaže, postoji mnogo gradova i mjesta u pomenutim zemljama koje još nije posjetio, a ima želju. Pobjednik  je TV show-a „Najbolji komičar Srbije“ iz 2014. godine.

 

Zatim iste godine u oktobru pobeđuje na takmičenju stand up komičara u Beogradu. Tokom 2019. godine pojavljuje se novi show: “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže historije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog djetinjstva.


Ako su vam trebali razlozi zašto TREBATE doći na BIScenu 02.04., vjerujemo da ih sad imate “milion”!

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za Neša Bridžis i Srdjan Olman na BISceni – OČEKUJTE NEOČEKIVANO u terminu 02.04.2020. u 21:30 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!