Neša Bridžis i Srdjan Olman na BISceni – OČEKUJTE NEOČEKIVANO @Brew Imperial Society

Datum: 02/04

Mjesto: Brew Imperial Society, Sarajevo

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih srpskih stand up komičara pravi HATTRICK u BISu i dolazi nam opet u goste. Ali ovaj put ne dolazi sam! S njim dolazi i Srdjan Olman!


Da, dobro ste pročitali!
A za vas 7 koji niste čuli možda za njih dvojica ili niste bili na jednom od dva Nešina nastupa u BISu, pročitajte ispod malo o njima i vjerujte nam – želite doći na ovaj stand-up!

 

Neša  je jedan od najpopularnijih i najboljih stand-up komičara i jedan od utemeljitelja ovog žanra na ex-yu prostorima. Ovim poslom se bavi profesionalno 11 godina. Održao je preko 2000 nastupa u Srbiji, i zemljama regiona, a publika je imala prilike da prisustvuje njegovim nastupima širom svijeta!

 

Sa kolegama je nastupao na prestižnim festivalima širom regiona, i njihove predstave punile su velike dvorane kao što su koncertna dvorana “Vatroslav Lisonski” u Zagrebu, Dom sindikata, i Dom omladine u Beogradu.

 

Svojim jedinstvenim nastupima i karizmom je postao Internet zvijezda sa milionskim pregledamo na Youtube kanalima. Prepoznatljiv je po tome što pričajući o imaginarnim likovima govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima pa i o temama kojih se većina nas stidi. Odličan je imitator i majstor improvizacije koji umije da ostvari kontakt i interakciju sa publikom po čemu ga pamte. A tako će biti u BISu!

 

Nikada ne zapisuje svoje tekstove , jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa.

 

Nakon osam godina novinarstva na lokalnoj televiziji, Srđan Olman odlazi u svijet stand- up komedije, u kom i od kog živi već 6 godina. Njegov One man show “Severno ledeni humor” (jer dolazi sa sjevera, iz Subotice), obišao je cijeli region. A otišao je i dalje, od Beča, do Minhena, Berlina, Ciriha, pa sve do Kanade. Ipak, kako kaže, postoji mnogo gradova i mjesta u pomenutim zemljama koje još nije posjetio, a ima želju. Pobjednik  je TV show-a „Najbolji komičar Srbije“ iz 2014. godine.

 

Zatim iste godine u oktobru pobeđuje na takmičenju stand up komičara u Beogradu. Tokom 2019. godine pojavljuje se novi show: “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže historije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog djetinjstva.


Ako su vam trebali razlozi zašto TREBATE doći na BIScenu 02.04., vjerujemo da ih sad imate “milion”!

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!