DriveIn Cinema @Parking Kotromanića

Datum: 27 - 28/06

Mjesto: Parking Kotromanića, Sarajevo

 RASPRODANO !!!
 
Zajedno kreiramo nevjerovatne filmske trenutke. Vrijeme je za novo i savršeno filmsko iskustvo! 


OFF Vam predstavlja Drive-In Cinema Sarajevo. Od 24. do 28. Juna 2020.

--------------------------

Upute za dolazak i parkiranje vozila

Sa ciljem smanjenja gužvi, te nastojanja da sve projekcije počnu na vrijeme, OFF ljubazno moli sve posjetioce da sa svojim vozilima na kino lokaciju dođu najkasnije do 20:15h. U slučaju da ste kartu kupili on-line ili da istu već posjedujete, prilikom dolaska možete odmah pristupiti na rampu gdje ćete pokazati svoju kartu i dati je na skeniranje. Nakon skeniranja karte pratite instrukcije organizatora koji će Vas uputiti na Vaše parking.

Posjetioci koji nemaju kupljenu kartu, istu mogu kupiti na lokaciji. Prilikom dolaska na lokaciju, vozilo zaustavite u posebno označenoj traci "Kupovina karata". Vašem vozilu će prići akreditovani član tima OFF-a koji će Vam na licu mjesta izdati kartu, a Vi za istu izvršiti plaćanje.

Uslovi, savjeti i preporuke

OFF će vršiti koordinaciju i protokol parkiranja vozila. Poštujte instrukcije organizatora i njihove upute o kretanju unutar Drive-In kina.

Posjetiocima  je dozvoljeno da u svom vozilu donesu hranu i piće na projekciju filma, ali savjetujemo i preporučujemo da VOZAČI NE KONZUMIRAJU ALKOHOL.

Parking mjesta nisu označena i numerisana. Parkiranje i raspored vozila zavisi isključivo od broja i veličine vozila na lokaciji, a raspored istih vrši organizator.

Posjetiocima preporučujemo da se tokom projekcije ne udaljavaju od svojih vozila, te ako žele da kupe nešto od ponuđenog sačekaju jednog od prodavača koji će konstantno kružiti oko vozila, prije i tokom projekcije.

Po završetku filma, vozila će izlaziti na način na koji to budu regulisali organizatori i savjetujemo da se strogo poštuje taj protokol kako bi se izbjegle gužve.

Zadržite svoju kartu do kraja projekcije.

Petodnevnu kartu ste dužni imati svaki put sa sobom kada dolazite na kino lokaciju Drive-In Cinema Sarajevo.

Organizator nije odgovoran za bilo kakve štete nastale na vozilima i eventualno gubljenje ličnih stvari, kao ni za prekršaje koje pripadnici policije mogu izdati u slučaju da osoba koja upravlja vozilo je u alkoholiziranom stanju. Organizator zadržava pravo izmjene programa.

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!