FRESH WAVE PIKNIK NOVI DATUM 08.08.2020 @Banj Brdo :: BL

Datum: 08/08

Mjesto: Banj Brdo :: BL, Banja Luka

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a poštujući propisane mjere za borbu protiv pandemije korona virusa odgađaju se Fresh Wave Piknik i Fresh Wave Festival 2020
Ulaznice za Fresh Wave Piknik u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na on line ticket servisu kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH koja su navedena na sajtu

Fresh Wave Piknik, koji se održava na kultnom plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo, a koji je bio zakazan za 25. juli odgođen je za subotu, 8. august 2020. godine.

Deveto izdanje Festivala, koje se održava na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a koje je prvobitno najavljeno za period od 6. do 8. augusta, odgađa se, a novi termin održavanja je od 10. do 12. septembra 2020. godine.

Uskoro će biti poznato da li će izvođači najavljeni za Fresh Wave Piknik nastupiti i u novom terminu, a u narednim danima očekuje se da najavljeni izvođači potvrde svoje nastupe i za novi termin održavanja festivala. Inače, između ostalih svoj nastup na predstojećem izdanju Festivala najavili su Sven Vath, Nastia, Ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed, Hot Since 82 i mnogi drugi.

Ulaznice za Fresh Wave Piknik su u prodaji su po cijeni od 20 KM i dostupne su na online servisu kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima, a u prodaji su i promotivne, trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 65 KM i VIP trodnevne ulaznice po cijeni od 120 KM.

Povrat novca za ulaznice: Svi koji su nabavili festivalske ulaznice za deveti Fresh Wave Festival i/ili Fresh Wave Piknik iste mogu da koriste i za novi termin održavanja festivala, odnosno novi termin održavanja Fresh Wave Piknika. Ukoliko novi termini događaja ne odgovaraju, povrat novca moguće je izvršiti isključivo na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene. Za ulaznice koje su kupljene online, povrat se može izvršiti upitom na e-mail: [email protected]. Rok za povrat novca od ulaznica je od 25. do 31. jula 2020. godine.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!