Drive - in Mostar - ODGOĐENO @Parking kod “Oskara” Onešćukova

Datum: 12 - 15/10

Mjesto: Parking kod “Oskara” Onešćukova, Mostar

Obavještavamo Vas da i pored velikih nastojanja da u Mostaru organizujemo jedno vrhunsko filmsko iskustvo, nažalost to nećemo moći uraditi. Vremenski uslovi, a onda i niz drugih faktora naprosto onemogućavaju jedan ovakav događaja što je na kraju dovelo i do male zainteresovanosti publike i neopravdanost ovakvog projekta.

I pored velikog truda i ulaganja za jedan ovakav događaj, koji je širom Bosne i Hercegovine zaista prošao veoma zapaženo i oborio sve rekorde posjećenosti, u Mostaru nismo dobili takav feedback i toliku zainteresovanost koja bi opravdala jedno takvo iskustvo.

Iako je naša politika da - u nekim normalnim uslovima - projekcije filmova organizujemo i za jednog gosta, nadamo se da ćete shvatiti da postavka ovakvog događaja koji iziskuje ogromnu tehničku, produkcijsku i finansijsku potporu, nažalost se ne može održati, posebno ako uzmemo u obzir da za isti, za određene filmove uopšte nema zainteresovanost.

Sigurni smo da ćemo u Mostar doći uskoro, i da ćemo imati filmsko iskustvo kakvo svi zaslužujemo.

Za posjetioce koji koji su kupili karte, novac od istih će biti vraćen putem njihove banke. Proces povrata sredstava vršit će sistem Kupikartu.ba

Hvala Vam i izvinjavamo se.

Do nekog drugog puta.

CINEA Team.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!