BIH COLOR FESTIVAL 2021 @Poligon (Bescarinska Zona)

Datum: 20 - 21/08

Mjesto: Poligon (Bescarinska Zona), Brčko

 
Peti regionalni festival elektronske muzike u boji - BiH Color Festival održaće se 20. i 21. avgusta na poligonu bescarinske zone u Brčkom.
 
Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične avanture i zabave.
 
Prisutne partijanere i ove godine očekuje nesvakidašnji izgled bina, kao i više od 30.000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu. Organizatori festivala trenutno pripremaju kvalitetan line-up, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje elektronske muzike, te se prve informacije o izvođačima očekuju uskoro. 
 
*Sve ulaznice kupljene prošle godine, koje nisu refundirane, važe za ovogodišnje izdanje festivala.
 
*U slučaju zabrane održavanja festivala zbog situacije sa pandemijom, organizatori festivala će omogućiti svojim posjetiocima dvije opcije. Prva je refundacija novca u cjelokupnom iznosu, a druga je da karte budu važeće i za 2022. godinu." 
-----------
 
Napomena: Boje imaju sertifikat od instituta za Javno zdravstvo RS da nisu toksične i štetne po zdravlje, ali svakako je bitno da napomenemo sljedeće stvari - Boje su pravljene od prirodnih sastojaka, te osobama koje su alergične na skrob ili prehrambene boje, ne preporučuje se kontakt sa istima. Svi učesnici festivala dolaze na vlastitu odgovornost, a organizatori se ograđuju od mogućih posljedica po zdravlje ukoliko budete ignorisali ovo uputstvo.  
Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za BIH COLOR FESTIVAL 2021 u terminu 20.08.2021. u 19:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!