STING - STARO @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 02/10

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

VAŽNO!!

Novi datum Stingovog koncerta u Sarajevu je 2. oktobra za njegov rođendan, što je prije nekoliko minuta potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici www.sting.com.

Nakon prolongiranja martovskog dijela evropske turneje My Songs, zvanično su povrđeni svi novi datumi koncerata koji su prolongirani u tom periodu. Svi koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi datum održavanja koncerta, refundaciju novca mogu izvršiti od 01. do 07. marta. Sve kupljene ulaznice od ranije VAŽE za novi termin!

Sve upite oko refundacije ulaznica, možete poslati putem mail adrese [email protected], ili kontaktirati putem broja telefona 033/943-111. Email poruka treba da sadrži zahtjev za povrat, uslikane/skenirane ulaznice, broj žiro-računa.

Svi kupci koji su svoje karte kupili online, povrat novca će biti izvršen na karticu sa koje je i vršeno plaćanje. 

Svi primljeni zahtjevi su procesuirani. Ukoliko nekim slučajem neki zahtjev nije proveden, molimo Vas da nas kontaktirate svakim radnom danom od 10.00 do 17.00 sati.

Ukoliko na nekom dopisu/zahtijevu nedostaju neki podaci, taj kupac će biti direktno kontaktiran!

------------------------------------------------------- 

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, STING, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 02. oktobra, 2022. u 20 sati u Zetri! Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija "Avalon" dovodi Stinga sa "My Songs Tour", što je, poslije koncerta irske grupe „U2“ 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas. 

Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan! „Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih muzičkih imena današnjice u Skopju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu!“, ističe Boban Milošeskiiz produkcije „Avalon“. Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom. 

Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma The Bridge koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

„Avalon“ se bavi promoterstvom od 1993. godine, a zadnjih 15 godina je postala vodeća promoterska kuća na Balkanu, iza koje su koncerti po najvišim svjetskim tehničkim i sigurnosnim standardima u cijeloj regiji sa preko 150 vrhunskih izvođača od Amy Winehouse, Irona Maidena, Bob Dylana pa sve do Santane, Bryan Adamsa, Pink, Billy Idola i Lenny Kravitza, Ozzy Osbourna i Slasha kao i bendova poput ZZ Top, Whitesnake, Green Day, Massive Attack, The Prodigy, Faithless, One Republic, Duran Duran, Simple Minds, Simply Red…

Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri mjeseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvodjača se objavljuju i do godinu dana ranije. Stoga - budite brzi sa kupovinom ulaznica! Stingov dolazak u Sarajevo predstavlja sigurno jednu od najljepših i najpozitivnijih vijesti u Bosni i Hercegovini u oblasti javnog života zadnje dvije decenije stoga ne propustite muzički događaj 21. stoljeća u Sarajevu.



Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!