ALEKSANDRA RADOVIĆ @H.D. herceg Stjepan Kosača

Datum: 26/05

Mjesto: H.D. herceg Stjepan Kosača, Mostar

ALEKSANDRA RADOVIĆ PONOVO PRED MOSTARSKOM PUBLIKOM

 

Aleksandra Radović, regionalna pop diva i jedna od najeminentnijih pjevačica našeg podneblja zapjevat će nakon 4 godine ponovo pred mostarskom publikom na koncertu koji će se održati u četvrtak, 26.05. u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20h.

Mostarski je koncert dio Aleksandrine mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će održati koncerte u Mostaru i Sarajevu.

Njen posljednji, peti po redu  studijski album „Predvorje života“ osvojio je publiku širom regije gotovo preko noći, ne odstupajući od Aleksandrinog prepoznatljivog stila i mnogih prelijepih i emotivnih balada o ljubavi i patnji, trenucima sreće i boli. Upravo su s ovog albuma skinuti hitovi „Ne, hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i „Ljubavi moja“. Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u Kosači, uz aktualne pjesme s albuma „Predvorje života“, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila  tijekom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, „Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, „Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek“ i mnoge druge.

Karizmatična pop diva  jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi svojim emotivnim i snažnim interpretacijama, a nema sumnje da će se za mostarski koncert ponovo tražiti karta više!


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!