JOSIPA LISAC @HERCEG Etno Selo Međugorje

Datum: 19/08

Mjesto: HERCEG Etno Selo Međugorje, Međugorje

Obavještavamo sve kupce i cijenjenu publiku da se zbog tehničkih razloga otkazuje koncert Josipe Lisac, koji se trebao održati 19. kolovoza u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju.


Organizator izražava žaljenje zbog otkazivanja koncerta glazbene dive i poziva sve kupce ulaznica da iste mogu vratiti i izvršiti povrat novca.


Za povrat ulaznica i novca kupljenih online, u sustavu www.kupikartu.ba i  na njihovim prodajnim mjestima, potrebno je javiti se na službeni email [email protected] gdje će dobiti sve potrebne informacije o povratu novca. 

Povrat ulaznica i novca se može ostvariti do 20. kolovoza, navodi se u priopćenju.

 

Ulaznice za koncert Josipe Lisac u Međugorju po nižim cijenama do 1. kolovoza

 

Unikatna pojava glazbene scene Josipa Lisac pred hercegovačku publiku stiže 19. kolovoza, kada će u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju održati svoj gala koncert s početkom od 21 sat, kao završni koncert manifestacije „Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“.

„Bit će to novi Josipin susret, nakon sedam godina, sa publikom u Međugorju. I ovog puta očekujemo njezinu publiku iz cijele regije. Znamo da su zadnjih godina njezini koncerti postali vrlo rijetki, ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja. Stoga, preporuke publici da ulaznice kupe na vrijeme, tim više jer se regular ulaznice trenutno mogu kupiti po nižoj cijeni- 25 KM sve do 1. kolovoza, nakon čega će biti po cijeni 30 KM“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

U svojoj karijeri, dugoj preko pet decenija, ova glazbena diva je postala prepoznatljiva po hitovima, poput “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…i brojnim drugim, sa kojima plijeni pozornost publike gdje god se pojavi.

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela glazbenoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

Fascinira da je i dalje koncertno i diskografski aktivna, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom na kojemu upravo radi.

Ulaznice su dostupne u prodaji na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg Etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!