RADE ŠERBEDŽIJA @Dom Kulture Jajce

Datum: 03/06

Mjesto: Dom Kulture Jajce, Kakanj

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da u naš grad stiže legendarni glumac, veliki umjetnik Rade Šerbedžija sa koncertom “Ne okreći se sine” uz pratnju benda Zapadni Kolodvor koji će biti upriličen u velikoj sali Doma kulture Kakanj 3. juna 2022. godine, sa početkom u 20:00 sati!

Ovo je još jedan dokaz da Kakanj ne zaostaje u kulturnom smislu za većim gradovima Bosne i Hercegovine. Naša Ustanova ove godine poslije koncerta Amire Medunjanin ima čast da ugosti još jednog velikog umjetnika.

Ovo će biti prilika da KSC svojim sugrađanima nakon pandemije korona virusa omogući noć za pamćenje.

Nekoliko godina ovaj umjetnik nije nastupao u BiH i veliko nam je zadovoljstvo da je Rade pored Sarajeva odabrao baš naš grad. Svaki nastup Šerbedžije je više od koncerta. To je veče poezije, master klas glume, nadahnuto recitovanje, odlomci monodrame i sve ono što čini identitet velikog umjetnika kao što je Šerbedžija, koji nikada ne štedi energiju i inspiraciju da publici pokloni svoj maksimum.
Na koncertu „Ne okreći se sine“, koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput “Barbara”, “Protuletje se otpira”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Ni u tvome srcu”, “Poleti ptico”, “Povratak ratnika”, “Tvoje nježne godine”, “Ne daj se Ines”, “Filipa Kljajića 32”, ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača i drugih kolega sa kojima je sarađivao.

Cijena ulaznice iznosi 15 KM, na dan koncerta cijena ulaznice će biti 20 KM. Prodaja ulaznica će uskoro biti omogućena u zgradi Uprave KSC svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 sati. 


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!