STING @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 02/10

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

 

ULAZNICE KUPLJENE ZA DATUM 19.03.2022. GODINE VAŽE ZA NOVI TERMIN 02.10.2022. ULAZNICE NIJE POTREBNO MIJENJATI !

ULAZNICE KOJE SU KUPLJENE ONLINE (E-ULAZNICE/E-TICKET) JE POTREBNO ISPRINTATI! 


DOPUNSKI KONTIGENT ULAZNICA ZA KONCERT STINGA U SARAJEVU

Od srijede 18. maja, u prodaju će biti pušten dopunski kontigent ulaznica za dugo očekivani koncert Stinga u Sarajevu. Zbog prolongiranja martovskog dijela turneje, koncert u Sarajevu je pomjeren za 02. oktobar, te je određeni broj publike izvršio povrat novca što je omogućilo vraćanje limitiranog broja ulaznica u promet. Ulaznice će biti dostupne od 9 sati ujutro na svim bilateralnicama platforme www.kupikartu.ba, kao i putem portala.

 

“U danima koji su bili određeni za povrat novca nakon pomjeranja datuma koncerta, na biletarnice je vraćeno svega 1100 ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu. Najveći broj ulaznica je za parter, mada su i ostale zone na raspolaganju, s toga savjetujemo svima koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme da požure sa kupovinom”, poručili su iz produkcijske kuće Avalon.

 

Ulaznice su dostupne po istim cijenama, i to:
 

Parter - 69KM
Fan Pit -  99KM

Koncert u Zetri će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma The Bridge koji je obljavljen 19. novembra pjesma “Rushing Water” je već postala svjetski radijski hit. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!