BANJALUČKI DANI MUZIKE @Vodeni Park Aquana

Datum: 30/06 - 02/07

Mjesto: Vodeni Park Aquana, Banja Luka

Zadovoljstvo nam je da najavimo program festivala “Banjalučki dani muzike”, koji je zahvaljujući vama već osam godina najposjećeniji festival u našoj zemlji!

Deveti festival “Banjalučki dani muzike” održaće se na koncertnom prostoru VP “Aquana” od 30. juna do 2. jula 2022. godine, a kao i prethodnih godina, očekuju vas tri nezaboravne festivalske večeri, ispunjene kvalitetnom muzikom, druženjem, plesom i radošću.

30. juna na sceni vašeg i našeg omiljenog festivala nastupiće grupa Galija, Mile Kekin & Band, grupa Srčani udar, koja na festival dolazi čak iz daleke Kanade, te Stringsi Acoustic Orchestra.

Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe legendarne YU Grupe, benda Rock Ko Fol iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i nastupe dinamičnog sastava Sevdah Baby, benda LSD i grupe Charna, pobjednika takmičenja “Banjalučka gitarijada”.

Trećeg dana festivala imaćete priliku da među prvima u regionu poslušate pjesme sa novog albuma benda Riblja Čorba, čiji su nastupi postali zaštitni znak našeg festivala. Pored toga, na sceni “Banjalučkih dana muzike” nastupiće i fantastični Marčelo, Nensi, Raid i Napeti quintet, Atomsko sklonište i banjalučki bend Racija.

Ulaznice po cijeni od 10 KM po festivalskoj večeri biće u prodaji već od četvrtka, 19. maja, putem online servisa KupiKartu.ba, u kompletnoj prodajnoj mreži KupiKartu.ba servisa, te na blagajni VP “Aquana” i ispred RK “Boska”. Program sve tri festivalske večeri počinje u 20 časova. Za sve dodatne informacije koje se tiču festivala i prodaje ulaznica, pratite našu zvaničnu FB i Instagram stranicu, ili nas kontaktirajte na broj 066 905 399.

Vidimo se na devetom festivalu “Banjalučki dani muzike”!
Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za BANJALUČKI DANI MUZIKE u terminu 30.06.2022. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!