ŽELJKO BEBEK @HERCEG Etno Selo Međugorje

Datum: 14/08

Mjesto: HERCEG Etno Selo Međugorje, HERCEG ETNO SELO

Koncert Željka Bebeka zbog nestabilnog vremena i očekivane kiše odgođen za nedjelju
 
Zbog loših vremenskih uvjeta i kiše koja je najavljena, organizatori koncerta Željka Bebeka bili su primorani koncert odgoditi za nedjelju 14.08.2022. 
 
Budući da je za nedjelju najavljeno sunčano vrijeme  bez kiše, koncert će se održati, u amfiteatru Herceg Etno sela u 21 sat.
Svi oni koji su kupili ulaznice za današnji koncert, moći će ih iskoristiti i u nedjelju.
 
A oni koji žele povrat novca za ulaznice kupljene online u sustavu kupikartu.ba ili na nekom od prodajnih mjesta kupikartu.ba trebaju se javiti do 17.08. na [email protected] radi povrata novca.
Ukoliko su ulaznice kupljene na recepciji Herceg Etno sela ili na info pultu Mepas mall-a povrat novca bit će izvršen na tim mjestima danas, sutra i u nedjelju

 

 

 ŽELJKO BEBEK –POP-ROCK IKONA NAŠIH PROSTORA!

Originalni pjevač Bijelog Dugmeta, rođeni Sarajlija koji je u svoj prvi bend Kodekse svojedobno doveo Gorana Bregovića, uistinu je najveće pjevačko ime naših prostora i jedina istinska pop-rok ikona koja traje već 40 godina! Nemoguće je pobrojati koliko je velikih koncerata u karijeri održao i koliko je puta oduševio prisutnu publiku.
 Megahitovi „Tijana”, „Oprosti mi što te volim”, „Da je sreće bilo”,  „Laku noć svirači”, „Žuta ruža”, „Jabuke i vino”, „Dabog da te voda odnijela” obilježili su njegovu solo karijeru nakon napuštanja legendarnog Bijelog dugmeta, a zapjevat će ih na predstojećem koncertu u Međugorju, uz novije uspješnice „Ono nešto naše”, „Ako voliš ovu ženu”, „Gdje sam bio”, „Ja po kafanama”, „Prvak svijeta” i mnoge druge,

Uz Željka će se publici u Međugorju po prvi puta uživo predstaviti i Bebek junior - gitarist Zvone Bebek koji je član Bebek benda!

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!