FROM HERZ WITH LOVE @Mostar

Datum: 22 - 23/07

Mjesto: Mostar, Mostar

 

FromHERZwithLOVE

 

Prvi festival moderne glazbe u Mostaru!

 

From HERZ with LOVE! je novi i prvi festival moderne i elektronske glazbe koji će se održati 22. i 23.07. na unikatnim i najegzotičnijim lokacijama u Mostaru.

 

LOKACIJE: 

22.07.2022 -- Fortica / SKYWALK, Mostar

23.07.2022 -- Mala tepa / STARI GRAD, Mostar

 

ULAZNICE:

Early bird: 20 KM  

Regular: 30 KM 

 

From HERZ with LOVE je proizašao iz dogogodišnjeg zalaganja i promicanja kulture u Mostaru, kolektiva ROOF AW koji je u godinama iza sebe ostvario vrijedne rezultate i na čijim temeljima se razvija novi festivalski brand naslonjen na najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske produkcije, uz cijenjene goste iz inozemstva. U razdoblju od 2 dana i na nekoliko različitih pozornica, na ‘’HERZU’’ će nastupiti brojni producenti, DJ-i, a plan je da se već iduće godine proširi za još dvije pozornice na kojem bi nastupali bendovi, kolektivi koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja. 

Festival će imati 3 glavna glazbena dijela, i svaki je zaseban, produkcijski, izgledom kao i unikatnim lokacijama na kojim će održavati tokom dana i noći. Za otvaranje festivala, planiran je dnevni i vecernji event, koji će se održati na famoznoj i najvišoj pozornici grada Mostara, Fortici – poznatom SKYWALK-u (Vdikovac iznad Mostara), koja je jedna od top 5 turističkih destinacija u ovoj regiji. Važno je napomenuti da će prilaz Skaywalk-u za vrijeme trajanja festivala biti otvoren za sve posjetitelje, a cjelokupni događaj bit će emitiran uživo na officajlnim Youtube kanalima From Hertz With Love festivala. 

Drugi dan festivala se seli u središte Starog grada, točnije Maloj Tepi, najstarijoj pijaci u gradu na Neretvi koja ima savršen pogled na Stari most i bit će otvoren u punom kapacitetu u dnevnoj i večernjoj varijanti. Kao šlag na kraju, nedjelju planiran je završni event u jednoj prirodnoj oazi koju otkrivamo tijekom kampanje. 

Više informacija o From Herz with Love festival i imenima prvih izvođača, bit će otkrivene uskoro na oficijalnim Facebook i Instagram stranicama.

 

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fromherzwithlove

FACEBOOK: https://www.facebook.com/herzlovefest

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za FROM HERZ WITH LOVE u terminu 22.07.2022. u 18:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!