SERGEJ ĆETKOVIĆ @BKC - SARAJEVO

Datum: 16/09

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

SERGEJ ĆETKOVIĆ 16. SEPTEMBRA PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM

 

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevačkih zvijezda, Sergej Ćetković održat će u petak, 16. septembra 2022. koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru!

Ćetković je svojim brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim koncertnim dvoranama širom regije, a također i arenama u Zagrebu, Splitu i  Beogradu već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača našeg podneblja. A ovaj traženi umjetnik pred svoju publiku uvijek donosi ne samo svoj vrhunski vokal, već i sve svoje najdublje emocije i puno srce.

Sergej je u svojoj bogatoj karijeri koja traje više od dvadeset godina napisao i otpjevao brojne velike hitove, a upravo su emotivne ljubavne pjesme njegov zaštitni znak. Aktualni singl „Ne odlaziš“ upravo osvaja top liste, a uz ovu novu pjesmu, Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova - „Kofer“, „Ljubav“ „25. sat“, „Pusti probleme“, „Bar da odeš“, „Neka te ljubav dočeka“, „Oči nikad ne stare“,  „Moj svijet“, „Pogledi u tami“, „Korov“ samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama.

Sarajevska će ih publika sve imati prilike zapjevati u glas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na velikom koncertu u Bosanskom kulturnom centru 16. septembra!

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!