BOŽO VREĆO @Tvrđava Kastel

Datum: 25/08

Mjesto: Tvrđava Kastel, Banja Luka

Obavještavamo sve kupce i cijenjenu publiku da se zbog tehničkih razloga otkazuju koncerti Crvene Jabuke i Bože Vreće, zakazani za 25. i 26.08. na Kastelu u Banja Luci. Koncerti se pomjeraju za ljetni period naredne godine. 

Za povrat ulaznica kupljenih online, u sustavu www.kupikartu.ba i  na njihovim prodajnim mjestima, potrebno je javiti se na službeni email [email protected] gdje će dobiti sve potrebne informacije o povratu novca.

Pratite društvene mreže  Music Time produkcije, jer uskoro vas čekaju objave novih projekata

Koncert Bože Vreće u Banja Luci

25.08. u 21 sat u Kastelu

Lirski tenor anđeoskog glasa, Božo Vrećo, 25. kolovoza dolazi u Banja Luku, gdje će nastupiti u Kastelu u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u ispred Boske i u sustavu Kupikartu.ba.

 

Božo Vrećo postao je jedan od glazbenih pionira kad se usudio dati vlastitu interpretaciju tradiciji sevdaha i izvoditi ga u sebi svojstvenom, autentičnom stilu. Ono što ovog umjetnika nedvojbeno ističe iz gomile je raskošan, castrato glas i ekstravagantan izgled, kombinacija koja njegove nastupe čini nezaboravnima. Pjeva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melankoliji i samoći - emocijama s kojima se svi poistovjećuju. Svaki Božin stih je poput ispovijedi i priznanja ljubavi, otud i takva magija na njegovim koncertima.

 

Božo Vrećo surađuje s osebujnim umjetnicima svjetskoga glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove. Od „Lejlije pa sve do „Sabe“, njegova sve šira i brojnija publika ih naprosto obožava. Božin autorski izražaj može se opisati kao interpretacija modernog karasevdaha koji žanrovski zalazi u sfere jazzabluesa, spiritualnog i polifonog. Njega krasi nesvakidašnji opus jer marljivo radi na glazbi i istraživanju baleta i opere te na dokumentarnim filmovima o sevdalinci, kojoj ujedno daje svoj avangardni doprinos. Od njegovog koncerta možete očekivati potpuni sufi trans koji u sebi nosi izvorno oslobođen sevdah.

 

Osjetite magiju anđeoskog glasa Bože Vreće! Ulaznice za koncert u Banja Luci možete kupiti u ispred Boske i u sustavu Kupikartu.ba.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!