CRVENA JABUKA @Tvrđava Kastel

Datum: 26/08

Mjesto: Tvrđava Kastel, Banja Luka

Obavještavamo sve kupce i cijenjenu publiku da se zbog tehničkih razloga otkazuju koncerti Crvene Jabuke i Bože Vreće, zakazani za 25. i 26.08. na Kastelu u Banja Luci. Koncerti se pomjeraju za ljetni period naredne godine. 

Za povrat ulaznica kupljenih online, u sustavu www.kupikartu.ba i  na njihovim prodajnim mjestima, potrebno je javiti se na službeni email [email protected] gdje će dobiti sve potrebne informacije o povratu novca.

Pratite društvene mreže  Music Time produkcije, jer uskoro vas čekaju objave novih projekata


Koncert Crvene jabuke u Banja Luci

26.08. u 21 sat u Kastelu

Legendarni bend Crvena jabuka 26. kolovoza dolaze u Banja Luku, gdje će nastupiti u Kastelu u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u ispred Boske i u sustavu Kupikartu.ba.

 

Crvena Jabuka obećava nezaboravnu atmosferu u Banja Luci, uz najpopularnije hitove svoje karijere.

Jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima osnovan je u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas.

 

Iza njih su preko tri desetljeća, a bliže se četvrtom. Obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi, pjevat će se na koncertu u Banja Luci.

 

Ne propustite nastup ovog legendarnog benda! Ulaznice za koncert u Banja Luci možete kupiti u ispred Boske i u sustavu Kupikartu.ba.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!