CRASH FEST @Kreševo

Datum: 26 - 27/08

Mjesto: Kreševo, Kreševo

 

Kreševo postaje domaćin Karlovačko Crash fest festivala. Za prvu godinu najavljen je veliki broj aktivnosti, a najviše pažnje privlače dvije festivalske večeri gdje su u centru pažnje nastupi grupa Galija i TBF.

Festival počinje 26.08. na centralnoj festivalskoj lokaciji već u 12:00 nastupom DJ-a, dok će festivalski kamp biti otvoren od ranih jutarnjih sati. Nakon uvodnog zagrijavanja i cjelodnevne zabave uz DJ-a u večernjim satima slijede nastupi bendova. Na scenu prvi izlazi Adi Begić i bend, Adijevim rock izvedbama smo bili oduševljeni na malim ekranima, a sada njegovo umijeće i energiju imamo priliku slušati i uživo. Scenu će dodatno zapaliti učitelji i predavači iz famozne Mostar Rock School R.O.S.T.
Epicentar prve večeri festivala je nastup kultne grupe Galija koju nema potrebe posebno predstavljati, a Neša će se sa svojom ekipom pobrinut da noć bude nezaboravna. Noć ovdje ne staje, na scenu će se više puta vraćati svi izvođači, a sve će dodatno začiniti DJ-evi na after party-u do jutarnjih sati.

Subotnje jutro počet će laganim otpuštanjem u kampu uz besplatni doručak za sve sudionike te brojne aktivnosti kojim možete ispuniti dan. Tu su bicikliranje, planinarenje, speleologija, obilazak kulturnih znamenitosti Kreševa i gastro ponude ili jednostavno uživanje u prirodi kampa.

Dizanje atmosfere u kampu kreće već od 12:00 i uz cjelodnevni party polako ćemo dočekati drugu festivalsku večer. Dobro poznati ime Ivan Rajić i Teške teme otvorit će sezonu odličnih bendova, nakon njih dolaze miljenici publike Starbridge i oni će na svoj će način podignuti atmosferu, a najbolji uvod za glavne zvijezde večeri bit će grupa Domino efekt. Uz ritam jen-dva na scenu stupaju Mladen, Saša i Luka iz splitske grupe TBF Nakon njihovog nastupa nastavak kao i prethodne večeri do jutarnjih sati.

Prodaja karata kreće uskoro u sistemu kupikartu.ba i na prodajnim mjestima. Promotivna cijena ulaznica do 15.8. je 10,00 po večeri odnosno 20,00 za dvije večeri uz besplatan kamp. Cijene dodatnih aktivnosti bit će objavljene naknadno.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!