ACA LUKAS @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 12/11

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

Najveća žurka na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda biće održan u ,,Zetri" u Sarajevu 12. novembra od 20.30h. 
Ulaznice su u prodaji na kupikartu.ba
 
Nakon fenomenalnog koncerta u beogradskoj Štark Areni početkom godine, Aca Lukas je rešio da nezaboravan provod ponovi širom regiona. Početak turneje zakazan je za dan uoči njegovog rođendana, a baš tog 3. novembra, Lukas će sada već tradicionalno, održati koncert u Štark Areni, drugi put ove godine. Ipak, prava muzička poslastica biće upravo ,,Zetra" u Sarajevu zakazana za 12. novembar 2022. godine.
 
Nakon brojnih uspeha koji su se nizali tokom Acine karijere, 2021. godinu obeležili su novi projekti - od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti pretočena u seriju i film “Kafana na Balkanu”, velike turneje na gradskim stadionima širom Srbije, preko albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama s albuma “Oskar”- “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa Draganom Mirković “Sad i zauvek”, kao i hit numera “Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridodaju se i pesme “Pokidan”, “Jednom” i "Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti. 
 

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas 12. novembra očekuje u “Zetri” u Sarajevu. 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za ACA LUKAS u terminu 12.11.2022. u 20:30 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!