SMILJAN MORI - MOTIVAKCIJA ZA ŽIVOT @Hotel Hills

Datum: 26/11

Mjesto: Hotel Hills, Sarajevo

Smiljan Mori napokon se vratio na turneju!

Ne propustite najveće motivacijske seminare Motivakcija za život, koji će se održati u Sarajevu, Beogradu i Terme Tuhelj. Provjerenim tehnikama i nevjerojatnim strategijama koje su rezultat 25-godišnje karijere, Smiljan će vam pomoći da otključate svoj potencijal, otkrijete svoje ZAŠTO i ostvarite svoje najveće životne ciljeve.

Sada je najvažnije vrijeme za promjenu i da otkrijete svoju unutarnju snagu! U posljednje 4 godine svijet se promijenio. Vrijeme je da usvojite pozitivan način razmišljanja i postanete otporni na sve krize. Smiljan će vas naučiti zanemariti vanjske smetnje i živjeti autentičnim životom.

Na seminaru ćete doživjeti brojna iznenađenja i doživjeti transformaciju.

Želite li doživjeti potpunu transformaciju, srediti život prema vlastitim pravilima i postići osobni, poslovni i financijski uspjeh?

To se može desiti i brže nego što mislite!

Smiljan Mori organizuje seminare u Sarajevu, Beogradu i Terme Tuhelj.

On će vam svojim bogatim iskustvom, neprocjenjivim znanjem i iznimnom ljubaznošću pomoći da postignete transformaciju koja vam je potrebna da živite upravo onako kako vi to želite.

8 satni seminar bit će intenzivan, emotivan i prava riznica znanja. Radit ćete vježbe, doživjeti nevjerojatno iskustvo s posebnom gošćom, biti inspirirani i dobiti nepokolebljivu motivaciju koja će vam pomoći da preskočite sve prepreke.

Da, to će biti najveći transformacijski seminar stoljeća!

Mjesta su ograničena, stoga brzo rezervirajte svoju ulaznicu.

https://www.smiljanmori.com/otkljucajte-svoj-potencijal/

https://www.facebook.com/smiljan.mori 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!