ĐUROLOGIJA @H.D. herceg Stjepan Kosača

Datum: 29/11

Mjesto: H.D. herceg Stjepan Kosača, Mostar

regionalni hit - ANTI STAND-UP PREDSTAVA

„ĐUROLOGIJA“ Branka Đurića Đure u Mostaru

Ne propustite pogledati najgledaniju predstavu u regiji, “Đurologiju” Branka Đurića Đure, 29.11.2022. u 20 sati u Mostar – Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača Prodaja ulaznica na recepciji Kosače i u sustavu: kupikartu.ba

Branko Đurić Đuro kroz svoju autorsku predstavu „Đurologija“ pruža ono najbolje od sebe i obara rekorde gledanosti u svijetu kazališta i stand-up-a u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 6 godina postojanja izvedena više od 560 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja. Još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije i šire. Izvedena je diljem Hrvatske, u renomiranim dvoranama poput KD Lisinski, HNK Rijeka, HNK Zadar te Tvornice kulture. U Sloveniji, BiH i Srbiji bila je višestruko rasprodana, a uspješno je izvedena i na turnejama u SAD-u, Kanadi, Austriji, Švicarskoj, Nizozemskoj te mnogim drugim europskim državama. “Đurologija” je trajno popularna, redovito rasprodana predstava od koje se može očekivati da će nastaviti obarati rekorde.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Prepoznatljivi bosanski šarm i dugogodišnje glumačko iskustvo Branka Đurića Đure daju poseban autorski potpis “Đurologiji”. Njegovo komičarsko umijeće postalo je legendarno već u 1980-ima, kad je glumio u kultnoj seriji „Top lista nadrealista'' i kultnom filmu „Audicija''. Glumio je i u međunarodnim uspješnicama poput Oskarom nagrađenog filma Danisa Tanovića “Ničija zemlja” te filma Angeline Jolie “U zemlji krvi i meda”. Branko Đurović Đuro ima i uspješnu redateljsku karijeru. Njegova debitantska dugometražna komedija “Kajmak i marmelada” najgledaniji je slovenski film u povijesti. Uz filmsku i kazališnu karijeru, djeluje kao glazbenik i nastupa nekoliko puta godišnje diljem Europe s bendom “Bombaj štampa” .

Uživajte u jedinstvenom humoru Branka Đurića Đure i pogledajte njegovu nezaboravnu izvedbu “Đurologije” koja će Vas nasmijavati cijelu večer! 

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!