DJEDA MRAZOV POMOĆNIK I MAĐIONIČARSKI SHOW :: 17:00 SATI @Dom Mladih - Amfiteatar

Datum: 25/12

Mjesto: Dom Mladih - Amfiteatar , Sarajevo

 
Udruženje BAZA iz Sarajeva i mađioničar Kenan Imamović će održati novogodišnje predstave za djecu 25.12.2022. u Amfiteatru Dom Mladih Skenderija  u 17:00h i 19:00h.
 
Novogodišnja predstava "Djeda Mrazov pomoćnik" je interaktivna, šaljiva i poučna dječija predstava u kojoj su glavni likovi Djeda Mraz (Haris Softić), irvas Rudolf (Omar Zahirović) i Minion (Jasin Džanović). Djeda Mraz je ostario i potreban mu je pomoćnik da podijeli sve paketiće, a dvoumi se između Rudolfa i Miniona. Saznajte koga i zašto je odabrao Djeda Mraz, te šta će se dogoditi sa novogodišnjim paketićima ove godine. Inspicijent i autorica predstave je Arijana Tema, a produkciju potpisuje udruženje BAZA.
 
Mađioničarska predstava je interaktivna predstava tokom koje će mađioničar i iluzionista Kenan Imamović izvesti nevjerovatne magčne trikove na koje neće ostati ravnodušni ni odrasli. Tačke sa golubovima, zecom i lebdenje stola su samo djelići onoga što Vas očekuje.
Sva djeca će se moći slikati sa Djeda Mrazom, irvasom Rudolfom i vilenjacima, a roditelji na broj 061/901-461 mogu dogovoriti da dostave svoje paketiće sa imenom koje će Djeda Mraz uručiti djetetu nakon predstave.
 
Cijena ulaznice u pretprodaji je:
 
Dijete 15 KM
Odrasli 8 KM
 
Cijena ulaznice na dan događaja je:
 
Dijete 20 KM

Odrasli 10 KM 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za DJEDA MRAZOV POMOĆNIK I MAĐIONIČARSKI SHOW :: 17:00 SATI u terminu 25.12.2022. u 17:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!