URBAN & 4 @Cinemas Sloga

Datum: 02/12

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

VAŽNO OBAVJEŠTENJE! Prodaja ulaznica za koncert URBAN&4 počinje u ponedjeljak, 21.11. u 12 sati. Ulaznice će se prodavati na slijedećim lokacijama:
Prodaja ulaznica i rezervacija stolova: Sarajevo Disk Music Shop, Privredni Grad Skenderija.
Prodaja ulaznica: Biletarnice Plato Skenderija i BKC, kupikartu.ba.
Rezervacija stolova se realizuje ISKLJUČIVO direktno u shopu i moguća je uz kupovinu min. 4 ulaznice. REZERVACIJE PUTEM TELEFONA I DRUŠTVENIH MREŽA NEĆEMO PRIMATI OSIM U SLUČAJU KUPACA IZ DRUGIH GRADOVA.

Kao i, sada već davne 2019, decembar u Sarajevu obliježit će nastup Damira Urbana sa bendom, pjevača, tekstopisca i gitariste, koji već godinama rasprodaje koncerte kako u regionu tako i u našem gradu. Njegova karijera počela je daleke 1986. godine kada nastaje sastav Laufer u kojem je Damir autor tekstova, koutor muzike i vodeći vokal, a s njima objavljuje prve hitove „Budi moja voda", "Svijet za nas", "Lopov Jack" i drugi. Od 1996. počinje samostalnu karijeru tokom koje je objavio više albuma dok su njegovi hitovi „Astronaut", "Nebo“, „Black Tattoo“, „Žena dijete“, „Mala truba“ i „Odlučio sam da te volim“ postali kultne pjesme regionalne muzičke scene. Prošle godine je objavljen poslijednji album pod nazivom Lipanj, srpanj, kolovoz. 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!