FuckUp Nights Zenica - VOL. I @BNP ZENICA

Datum: 12/12

Mjesto: BNP ZENICA, ZENICA

FuckUp Nights, jedna je od najuspješnijih globalnih motivacijskih platformi, nastala 2012. godine u Mexico City-u danas se održava u više od 200 gradova u 66 zemalja širom svijeta, sa preko 800 globalnih događaja godišnje. Platforma je nastala sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspjeha promijeni i neuspjeh postane sastavni dio procesa građenja uspješnih poslovnih priča.

Vođeni idejom demistifikacije padova i neuspjeha grupa mladih ljudi odlučila se za pokretanjem FuckUp Nights platforme i u Zenici, nakon nekoliko godina uspješnog održavanja u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli.

Prvo izdanje zeničkog FuckUp Nights održat će se 12.12.2022. godine (ponedjeljak) sa početkom u 18:00 sati u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Očekuju Vas četiri uspješna govornika/ce koji će Vam ispričati svoju priču o (ne)uspjehu i naučenim lekcijama nakon čega slijedi Q&A sesija: Robert Jonjić, član Upravnog odbora NK Čelik, Nina Bijedić – Mujanović, direktorica „Vispak“, Anela Zorlak, osnivačica genetičkog savjetovališta „Genetika.ba“ i Mirza Begović, režiser, pisac i autor filma „Amanet“.

Događaj će biti tumačen na znakovni jezik.

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!