SERGEJ ĆETKOVIĆ @H.D. herceg Stjepan Kosača

Datum: 14/02

Mjesto: H.D. herceg Stjepan Kosača, Mostar

Omiljena pjevačka zvijezda Sergej Ćetković, baš na Dan zaljubljenih zapjevat će neke od svojih ljubavnih balada  u mostarskoj “Kosači”.

Glazbenik i kantautor, čiji su zaštitni znak vrlo emotivne, ljubavne pjesme pred hercegovačku publiku donosi i svoj najnoviji hit “Na prvi pogled” kojem pregledi na youtube-u vrtoglavo rastu iz dan u dan.  Pjesma je to koja već na  prvom slušanju osvaja srca publike, jer je u pitanju prelijepa, emotivna balada u autentičnom Sergejevom stilu, po kojem je prepoznatljiv u cijeloj regiji. I ovog puta Sergej, pored vrhunske kompozicije, veliku pažnju poklanja video zapisu svoje nove pjesme, pa je spot za baladu „Na prvi pogled“ sniman u veličanstvenoj Toskani i slika (i video) zaista govori mnogo više od riječi.

 

Hercegovačka publika na Valentinovskom koncertu moći premijerno čuti ovu izvedu uživo, koja idealno opisuje ljubav koju ćemo i posebno slaviti tog dana.

 


“Raduje me što imam priliku da svoju publiku obradujem novom pjesmom i poklonim im ono što najbolje umijem – dobru muziku i iskrenu emociju. Uživao sam radeći na ovoj baladi i vjerujem da će je publika prihvatiti na pravi način, jer ovo jeste moj prepoznatljiv potpis koji poštivatelji moje muzike vole i očekuju. Nadam se da će pjesma „Na prvi pogled“ doprinijeti i mnogim zaljubljivanjima na prvi pogled”, ističe Sergej Ćetković i dodaje kako se ljubav sa publikom iz Hercegovino upravo i dogodila na prvi pogled i prvi susret i kako traje već godinama.

Ta posebna atmosfera se uvijek iznova dogodi na svakom nastupu i siguran sam da će tako biti i ovog puta. Moja publika osjeća svaku moju pjesmu na poseban način i uvijek svoje emocije bezrezervno dijeli sa mnom. Radujem se i jedva čekam da se ponovo sretnemo i stvorimo neke nove uspomene!“ naglasio je Sergej .

 

Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova -„Kofer“, „Ljubav“ „25. sat“, „Pusti probleme“, „Bar da odeš“, „Neka te ljubav dočeka“, „Oči nikad ne stare“, „Moj svijet“, „Pogledi u tami“, „Korov“ , "Prsten na sto", samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama. Hercegovačka će ih publika sve imati prilike zapjevati u glas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na koncertu u HDHS “Kosača” , 14.02. s početkom u 20 sati.


Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za SERGEJ ĆETKOVIĆ u terminu 14.02.2023. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!