ZORAN KESIĆ - SARAJEVO @BKC - SARAJEVO

Datum: 19/03

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

KESIĆ 18. MARTA U ZENICI, A DAN POSLIJE U SARAJEVU.  

Nakon niza uspješnih nastupa i velikog interesovanja popularni Zoran Kesić ponovo u BiH sa svojom hit predstavom “Priče i pjesme”


Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH sa predstavom “Priče i pjesme”.

Prvi izvedba je planirana 18. marta u sali Bosansko narodno pozorišta u Zenici sa početkom u 20h, a 19. Marta  Kesić je BKC-u u Sarajevu.


“Priče i pjesme” je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa, te se time dotiče lokalno aktuelnih tema na sebi svojstven način.

Sve predstave u Sarajevu su mjesec dana prije nastupa bile rasprodate, što dovoljno govori o interesovanju za njegove izvedbe.

Ulaznice već danas možete kupiti na biletarnicama BKC Sarajevo i Bosanskog narodnog pozorišta, kao i putem sistema kupikartu.ba

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!